Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαγιονέζα με σοκολάτα από τη Heinz… Εσείς θα την δοκιμάζατε;

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΜαγιονέζα με σοκολάτα από τη Heinz... Εσείς θα την δοκιμάζατε;
spot_img

Η Heinz και η Terry’s συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια περιορισμένης κυκλοφορίας (αμφιλεγόμενη είναι η αλήθεια) μαγιονέζα από σοκολάτα – πορτοκάλι που κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες την 1η Δεκεμβρίου και μπορεί να κάνει τη διαφορά τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων.

Το μάλλον ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο προϊόν είναι ένα μείγμα που αποτελείται από μαγιονέζα, λιωμένα κομμάτια σοκολάτας πορτοκαλιού Terry, κρέμα ζαχαροπλαστείου και επιπλέον λάδι πορτοκαλιού.

Ωστόσο, μόνο 200 άνθρωποι από ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τη λεγόμενη «Chocolate Orange Mayo» αφού θα πρέπει να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου.

Η Senior Βrand Μanager της Heinz Sauces, Maria Jantchi, δήλωσε: «Εδώ στη Heinz πάντα καινοτομούμε και μας αρέσει να δημιουργούμε διασκεδαστικά νέα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης που γνωρίζουμε ότι θα λατρέψουν οι πελάτες μας. Έτσι, φέτος ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε την πιο χριστουγεννιάτικη μαγιονέζα που μπορούσαμε να σκεφτούμε.

Και με ποιον καλύτερο να συνεργαστείς για αυτό το σκοπό από την εμβληματική Terry’s Chocolate Orange, την αγαπημένη χριστουγεννιάτικη απόλαυση όλων; Έτσι, μετά από μήνες ανάπτυξης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε την πρώτη στον κόσμο Chocolate Orange Mayo, ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων».

Με τη σειρά της η Laure Gentil, Marketing Controller για την Terry’s Chocolate Orange είπε:

«Από την ίδρυση της Terry’s Chocolate Orange το 1932, δεν σταματήσαμε ποτέ να καινοτομούμε, να αναπτυσσόμαστε και να λανσάρουμε νέες μορφές και γεύσεις για να ευχαριστήσουμε τους πιστούς πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε και φέτος τα Χριστούγεννα με τη νέα μαγιονέζα μας, η οποία λειτουργεί τέλεια ως νόστιμο άλειμμα».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα