Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαγιονέζα με σοκολάτα από τη Heinz… Εσείς θα την δοκιμάζατε;

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΜαγιονέζα με σοκολάτα από τη Heinz... Εσείς θα την δοκιμάζατε;
spot_img

Η Heinz και η Terry’s συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια περιορισμένης κυκλοφορίας (αμφιλεγόμενη είναι η αλήθεια) μαγιονέζα από σοκολάτα – πορτοκάλι που κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες την 1η Δεκεμβρίου και μπορεί να κάνει τη διαφορά τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων.

Το μάλλον ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο προϊόν είναι ένα μείγμα που αποτελείται από μαγιονέζα, λιωμένα κομμάτια σοκολάτας πορτοκαλιού Terry, κρέμα ζαχαροπλαστείου και επιπλέον λάδι πορτοκαλιού.

Ωστόσο, μόνο 200 άνθρωποι από ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τη λεγόμενη «Chocolate Orange Mayo» αφού θα πρέπει να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου.

Η Senior Βrand Μanager της Heinz Sauces, Maria Jantchi, δήλωσε: «Εδώ στη Heinz πάντα καινοτομούμε και μας αρέσει να δημιουργούμε διασκεδαστικά νέα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης που γνωρίζουμε ότι θα λατρέψουν οι πελάτες μας. Έτσι, φέτος ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε την πιο χριστουγεννιάτικη μαγιονέζα που μπορούσαμε να σκεφτούμε.

Και με ποιον καλύτερο να συνεργαστείς για αυτό το σκοπό από την εμβληματική Terry’s Chocolate Orange, την αγαπημένη χριστουγεννιάτικη απόλαυση όλων; Έτσι, μετά από μήνες ανάπτυξης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε την πρώτη στον κόσμο Chocolate Orange Mayo, ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων».

Με τη σειρά της η Laure Gentil, Marketing Controller για την Terry’s Chocolate Orange είπε:

«Από την ίδρυση της Terry’s Chocolate Orange το 1932, δεν σταματήσαμε ποτέ να καινοτομούμε, να αναπτυσσόμαστε και να λανσάρουμε νέες μορφές και γεύσεις για να ευχαριστήσουμε τους πιστούς πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε και φέτος τα Χριστούγεννα με τη νέα μαγιονέζα μας, η οποία λειτουργεί τέλεια ως νόστιμο άλειμμα».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα