Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Ανάκληση ενός τόνου προϊόντων – Περιείχε κοτόσουπα αντί για τσίλι!

ΑρχικήPicksNews LineΔιεθνή: Ανάκληση ενός τόνου προϊόντων - Περιείχε κοτόσουπα αντί για τσίλι!
spot_img

Η εταιρεία Morgan Foods στις ΗΠΑ ανακαλεί περίπου 1 τόνο προϊόντων τσίλι μάρκας Skyline, λόγω λανθασμένων και αδήλωτων αλλεργιογόνων, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων (FSIS) του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ. Το προϊόν περιέχει γάλα, σιτάρι και σόγια, τα οποία είναι γνωστά αλλεργιογόνα και δεν δηλώνονται στην ετικέτα του προϊόντος.

Τα δοχεία που επισημαίνονται ως προϊόν τσίλι μπορεί στην πραγματικότητα να περιέχουν κρέμα κοτόσουπας και παρήχθησαν στις 21 Δεκεμβρίου 2021.

Πηγή: FSIS

Αυτά τα είδη στάλθηκαν σε σημεία λιανικής σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ.

Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε από τους καταναλωτές που ανέφεραν στην εταιρεία ότι τα δοχεία που επισημαίνονται ως τσίλι περιείχαν κρέμα κοτόσουπας.

Δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών λόγω της κατανάλωσης αυτών των προϊόντων.

Η FSIS ανησυχεί ότι κάποιο προϊόν μπορεί να βρίσκεται στα ντουλάπια των καταναλωτών. Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει αυτά τα προϊόντα κλήθηκαν να μην τα καταναλώσουν, να τα απορρίψουν ή να τα επιστρέψουν στον τόπο αγοράς.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο