Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Γεωπόνο – Τεχνολόγο Γεωπόνο

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Γεωπόνο - Τεχνολόγο Γεωπόνο
spot_img

Ζητείται σύμβουλος πωλήσεων B2B, από εταιρία στον Ασπρόπυργο Αττικής που δραστηριοποιείται στην εμπορία γεωργικών εφοδίων

Απαραίτητες ικανότητες και γνώσεις:

  • Αντοχή στην πίεση, αντίληψη, διάθεση για αυτοβελτίωση.
  • Ικανότητα διαχείρισης σύνθετων καταστάσεων σε πιεστικούς χρόνους.
  • Ο υποψήφιος πρέπει να είναι οργανωτικός, να μπορεί να αναλύει και να συνθέτει καθώς να προβλέπει καταστάσεις πριν συμβούν.
  • Να έχει ομαδικό πνεύμα, να απολαμβάνει την επικοινωνία, τα ταξίδια και τις προκλήσεις.
  • Πτυχίο Γεωπόνου, ή Τεχνολόγου Γεωπόνου ή οικονομικού πανεπιστημίου.
  • Proficiency και καλή την χρήση του Microsoft Office.

Θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία στις πωλήσεις Β2Β

- Advertisement -

Βασικές αρμοδιότητες:

  • Υποστήριξη του υπάρχοντος δικτύου συνεργατών και περαιτέρω ανάπτυξη του, στις περιοχές ευθύνης του.
  • Παρακολούθηση του πλάνου πωλήσεων και των λοιπών στόχων που θα του ανατεθούν.
  • Αποτύπωση και παρακολούθηση της εξέλιξης του ανταγωνισμού

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα