Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΔΩΔΩΝΗ: Πάνω από 10 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔΩΔΩΝΗ: Πάνω από 10 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
spot_img

Με αίσθημα υψηλής ευθύνης στην νέα κοινωνική πραγματικότητα, η ΔΩΔΩΝΗ προχώρησε σε παραγωγή 10,5 τόνων ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% για να διατεθεί σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, στην Αττική, στην Ξάνθη & Δράμα καθώς και σε Νησιά του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου, στηρίζοντας έτσι όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, υπηρετώντας μια κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης.

Έτσι, αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας που πλήττονται, η εταιρεία υποστήριξε έμπρακτα το σημαντικό έργο της Περιφέρειας Ηπείρου και πολλών ακόμη φορέων ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπιών Οργανισμών, μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ, της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά, της Μητρόπολης της Θήβας και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διαθέτοντας το Στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% σε σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία & συσσίτια έτσι ώστε να φτάσουν σε ανθρώπους που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Θέτοντας σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η ΔΩΔΩΝΗ μέσω του πολύπλευρου προγράμματος η «Γεύση του καλού», τα τελευταία 10 χρόνια έχει προχωρήσει σε  σημαντικές δωρεές, προσφέροντας αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα που ξεπερνούν τους 100 τόνους. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά την ευρύτερη ελληνική κοινωνία μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη.

Παράλληλα, η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει σταθερά με γαλακτοκομικά προϊόντα ιδρύματα, νοσοκομεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που στέκονται στο πλευρό ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, ενώ τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση την ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ενορίες καθώς και το γηροκομείο και ορφανοτροφείο της μονής Δουραχάνης.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε:« Προσωπικά, νιώθω τεράστια συγκίνηση για το έργο της οικογένειας της ΔΩΔΩΝΗ. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά, ήρθαμε σε επικοινωνία με πάρα πολλούς φορείς, καταγράψαμε τις ανάγκες τους και προχωρήσαμε σε αυτή την σημαντική δωρεά. Η υλοποίηση αυτής της τεράστιας προσπάθειας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια και στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να ότι συμβάλλουμε στο μέγιστο στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, ενώ παράλληλα θα ενισχύουμε πρωτοβουλίες και δράσεις φορέων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων όσων χρειάζονται την υποστήριξή μας. Μαζί, μετουσιώνουμε τη «Γεύση του καλού» σε γεύση προσφοράς και αγάπης.»

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο