Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
17.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέος Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ρυζιού ο Λεωνίδας Κουϊμτζής

ΑρχικήΝέαΝέος Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ρυζιού ο Λεωνίδας Κουϊμτζής
spot_img

Σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ρυζιού Ελλάδος (Ε.Δ.Ο.Ρ.ΕΛ.), όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης.

Αφού συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την επίσημη αναγνώριση της οργάνωσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ακολούθησε εκλογική διαδικασία στην οποία αναδείχθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο συμβούλιο συμμετείχαν από την πλευρά των παραγωγών οι κ.κ Κουϊμτζής Λεωνίδας, Τσιχήτας Χρήστος, Κουκουρίκης Βασίλης, Βαδαρλής Αθανάσιος και η κ. Φραγκάλα Αθανασία και από την πλευρά του Συνδέσμου Ορυζομύλων οι κ.κ  Πιστιόλας Αναστάσιος,  Αρναουτέλης  Ιωάννης, Καλαϊτζίδης Βασίλειος, Μπέγκας  Σταύρος και η κ. Κουρέα Όλγα.

Στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και εξελέγησαν τα μέλη του νέου Προεδρείου το οποίο αποτελείται από :

Πρόεδρος       Κουϊμτζής Λεωνίδας

Αντιπρόεδρος Κουρέα Όλγα

Γραμματέας    Αρναουτέλης  Ιωάννης

Ταμίας            Κουκουρίκης  Βασίλης.

Να σημειωθεί, πως μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε στην αναγνώριση της «Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελληνικού Ρυζιού» Ν.Π.Ι.Δ, ως Εθνικής.


Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λευκό ψωμί: Ανθυγιεινό όσο το κάπνισμα!

Τα τεράστια επίπεδα υδατανθράκων του λευκού ψωμιού, διασπώνται τόσο γρήγορα στο σώμα που προκαλούν έντονες αυξήσεις σακχάρου και ''χτυπάνε κόκκινο'' τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου σαν να... παίρνουμε κοκαΐνη.

Ποιο γνωστό ελληνικό ελαιόλαδο περιέχει απαγορευμένο φυτοφάρμακο – Αποσύρθηκε από την αγορά της Δανίας (φωτο)

Οι αρχές της Δανίας ανακάλεσαν από την αγορά εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα