Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
24.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας

ΑρχικήΝέαΖητείται Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας
spot_img

Η Loulis Food Ingredients, Βιομηχανία παραγωγής αλεύρων και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας

Ο/Η ιδανικός υποψήφιος/α θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στην ομάδα Διασφάλισης Ποιότητας στο εργοστάσιο παραγωγής στην Σούρπη Μαγνησίας, σε ένα ταχύτητα εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Αρμοδιότητες:

  • Διαχείριση παραπόνων (διερεύνηση, τεκμηρίωση διορθωτικές ενέργειες)
  • Καθημερινός έλεγχος κρίσιμων σημείων CCP’s
  • Ανάπτυξη και επικαιροποίηση του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ΣΔΑΤ
  • Προγραμματισμός ελέγχων στους χώρους παραγωγής
  • Συμμετοχή με ενεργό ρόλο σε επιθεωρήσεις από φορείς και πελάτες
  • Οργάνωση και υλοποίηση εκτεταμένου πλάνου αναλύσεων σε ημιέτοιμα και τελικά προϊόντα
  • Διαρκής ενημέρωση για την νομοθεσία των τροφίμων (ΚΤΠ, Ε.Ε, CODEX)
  • Έλεγχος επισήμανσης – labelling
  • Επικοινωνία με πελάτες (καταναλωτές, βιοτεχνίες-βιομηχανίες) για θέματα ποιότητας
  • Απεικόνιση ελέγχων στο SAP
  • Εκπαίδευση τμημάτων παραγωγής

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος Τεχνολόγος Τροφίμων ή σχετικής με το αντικείμενο σχολής
  • Σχετική προϋπηρεσία σε εταιρεία τροφίμων 2-4 χρόνια
  • Εμπειρία σε ISO & GFSI
  • Εμπειρία στη νομοθεσία τροφίμων
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Πολύ καλή γνώση MS Office
  • Επιθυμητή γνώση SAP
  • Εκπληρωμένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Rework: το κοινό μυστικό της βιομηχανίας τροφίμων και η άγνωστη πρακτική για τους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.

Εμφιαλωμένα νερά: Κίνδυνος για τους Ευρωπαίους – Νέα παρέμβαση της Foodwatch

"Nestlé: Σταμάτα την απάτη με νερό σε πλαστικά μπουκάλια!" είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας της Οργάνωσης προστασίας καταναλωτών Foodwatch.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα