Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
23.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έρχεται και στην Ευρώπη η eco-friendly τεκίλα σε μπουκάλι από χαρτόνι

ΑρχικήΝέαΈρχεται και στην Ευρώπη η eco-friendly τεκίλα σε μπουκάλι από χαρτόνι
spot_img

Η μεξικάνικη μάρκα αλκοολούχων ποτών Buen Vato ανακοίνωσε ότι η καινοτόμος τεκίλα της σύντομα θα περάσει και τα σύνορα της Ευρώπης.

Η Buen Vato, μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη τεκίλα στον κόσμο σε μπουκάλι από χαρτόνι, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2022.

Η τεκίλα, η οποία διατίθεται σε συσκευασία κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό κατά 94%, θα μπει πρώτα στην αγορά της Σουηδίας, αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν στην εμπορική έκθεση ProWein στη Γερμανία, και εν συνεχεία θα είναι διαθέσιμη σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι αυτό το καινοτόμο μπουκάλι είναι ελαφρύτερο στις μεταφορές και προσφέρει σημαντική μείωση του CO2 σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους συσκευασίας του κλάδου. Το απόσταγμα παράγεται σε μικρές παρτίδες στο Amatitán, στη μεξικανική πολιτεία Jalisco, με στόχο την επίτευξη υψηλότερων προτύπων βιωσιμότητας.

Η Buen Vato είναι μέλος της AliasSmith AB, μιας εταιρείας που έχει προωθήσει και στο παρελθόν μεξικάνικες μάρκες στην Ευρώπη.

Ο Claes Puebla Smith, Διευθύνων Σύμβουλος της AliasSmith, δήλωσε στο New Food πως η φιάλη από χαρτόνι είναι “μόνο η αρχή”, καθώς η Buen Vato θα επανασχεδιάζει συνεχώς το μοντέλο παραγωγής, συσκευασίας και επιχειρήσεων προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια βιωσιμότητα.

Η Buen Vato βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διανομείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, και έχει ως στόχο να επεκταθεί και να κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα