Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Ciara συνεργάζεται με τα Kellogg’s για το νέο τραγούδι “Treat”

ΑρχικήΟικιακάLIFEΗ Ciara συνεργάζεται με τα Kellogg's για το νέο τραγούδι "Treat"
spot_img

Τα δημητριακά Kellogg’s® Rice Krispies Treats έχουν τώρα το δικό τους τραγούδι με την φωνή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ciara

Η γνωστή τραγουδίστρια και νικήτρια των Grammy συνεργάστηκε με το Kellogg’s® Rice Krispies Treats και κυκλοφόρησε ένα νέο dance-pop τραγούδι, το “Treat”, που η τραγουδίστρια λέει ότι μιλά για την αγάπη της για τους καλοκαιρινούς μήνες και τις εξαιρετικά ιδιαίτερες αναμνήσεις που δημιούργησε με την οικογένεια αυτή την εποχή του χρόνου. Μάλιστα στα ηχητικά του τραγουδιού συμμετέχουν και τα δύο της παιδιά.

Η Ciara είναι τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, χορεύτρια, μοντέλο και ηθοποιός. Η σταρ της R&B έγινε γνωστή το 2004 με το επιτυχημένο σινγκλ της, “Goodies” και το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της. Έγινε το πρώτο της σινγκλ Νο. 1 και ήταν στην κορυφή του Billboard ‘s Hot 100 για επτά συνεχόμενες εβδομάδες. Το 2006, κέρδισε το πρώτο της Grammy για το καλύτερο βίντεο μικρού μήκους για το σινγκλ “Lose Control”. Ξεκίνησε επίσης το Why Not You Foundation το 2014 με τον σύζυγό της, Russell Wilson , για την καταπολέμηση της φτώχειας και το 2016 υπέγραψε με το πρακτορείο IMG Models.

«Το να ξεκινάω το καλοκαίρι με αυτό το τραγούδι και το Rice Krispies Treats είναι πολύ διασκεδαστικό για μένα γιατί μου αρέσει το θέμα της οικογένειας και να περνάω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου με τα παιδιά μου, αν και πάντα λέω ότι ο άντρας μου είναι το μεγαλύτερο μωρό μου», λέει η Ciara. . “Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με τις καλές στιγμές, και το πιο γλυκό μέρος είναι ότι τα παιδιά μου με έλαβαν μέρος σε αυτό, το οποίο ήταν πραγματικά γλυκό και στο αληθινό πνεύμα της οικογενειακής διασκέδασης. Υπάρχουν πολλά καλά συναισθήματα σε αυτό το τραγούδι.”

Οι στίχοι είναι ανάλαφροι, καλύπτοντας τις τρυφερές βάσεις της συνδεσιμότητας μεταξύ οικογένειας και φίλων. Αλλά αυτό που κάνει το “Treat” πιο πολύτιμο είναι ότι έφερε τον μεγαλύτερο γιο της Future και την κόρη της Sienna να τραγουδούν και να ζητωκραυγάζουν στο βάθος.

«Είτε είστε παιδί είτε απλώς παιδί στην καρδιά, το να μοιραστείτε τα Rice Krispies Treats με κάποιον που αγαπάτε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε τις μικρές στιγμές σε μεγάλες συνδέσεις. Η συνεργασία με τη Ciara ήταν ένα όνειρο για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε σε οικογένειες και φίλους ένα soundtrack για να εμπνεύσουμε αυτές τις μικρές στιγμές», δήλωσε η Heidi Ray, ανώτερη διευθύντρια μάρκετινγκ της εταιρείας Kellogg’s Portable Wholesome Snacks.

Χρησιμοποιώντας το hashtag  #OurTreatEntry  και τον ήχο “Treat” στην πλατφόρμα, το Ciara και το Kellogg’s® Rice Krispies Treats ενθαρρύνουν τους θαυμαστές να μοιραστούν μια ξεχωριστή στιγμή.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα