Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

Ζητείται απόφοιτος ΤΕΙ, Επιστημών Τροφίμων ή Τεχνολογίας Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Ζητείται απόφοιτος ΤΕΙ, Επιστημών Τροφίμων ή Τεχνολογίας Τροφίμων

Από εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων (επεξεργασία – τυποποίηση κρέατος),
ζητούνται άτομα για την κάλυψη της θέσης:

Τεχνολόγοι Τροφίμων

για τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (ωράριο: 07:00-15:00) στο Μοσχάτο Αττικής.

Περιγραφή θέσης / Αρμοδιότητες:

  • Υποχρεωτική προϋπόθεση: διασφάλιση της συμμόρφωσης της επισήμανσης των προϊόντων (labeling) με την κείμενη νομοθεσία
  • Παρακολούθηση και διασφάλιση της εφαρμογής συστήματος ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων (ISO 9001 και ISO 22000) της εταιρίας
  • Έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, τήρηση προδιαγραφών και κανόνων, έλεγχος διεργασιών
  • Συμμετοχή στη βελτίωση της παραγωγής προϊόντων με στόχο την επίτευξη καλύτερων ποιοτικών αποτελεσμάτων
  • Διενέργεια εσωτερικών επιθεωρήσεων και συμμετοχή σε εξωτερικές επιθεωρήσεις (από δημόσιες αρχές, φορέα πιστοποίησης, πελάτες)
  • Συνεχής έρευνα και προτάσεις για τη βελτίωση ποιότητας προϊόντων και διαδικασιών
  • Εκπαίδευση προσωπικού σε αρχές διασφάλισης υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων
  • Επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές
  • Επικουρική υποστήριξη των γραμματειακών διαδικασιών της εταιρίας

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απόφοιτος ΤΕΙ, Επιστημών Τροφίμων ή Τεχνολόγου Τροφίμων
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εφαρμογών MS Office
  • Γνώση λειτουργίας συστημάτων διασφάλισης υγιεινής και ποιότητας σύμφωνα με ISO, HACCP (επιθυμητή η γνώση συστημάτων BRC, IFS)
  • Αντίληψη της παραγωγής και επιθυμητή η εμπειρία σε παραγωγική διαδικασία
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ικανότητα προγραμματισμού και οργάνωσης
  • Ομαδικό πνεύμα, προσαρμοστικότητα, συνέπεια, εχεμύθεια, ευγένεια
  • Επιθυμητή ηλικία: έως 40 ετών
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα:

  • Γνώση κώδικα τροφίμων και ποτών και κανονισμού 1169/2011
  • Ικανότητα ανταπόκρισης σε προθεσμίες
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα

Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, θα επικοινωνήσουμε με τους/τις υποψηφίους/ες που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και κριτήρια για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται αυστηρά εμπιστευτικές και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Για αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα