Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ: Ζητείται διευθυντής παραγωγής

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΦούρνος ΒΕΝΕΤΗ: Ζητείται διευθυντής παραγωγής
spot_img

Οργάνωση, διοίκηση, καθοδήγηση, εκπαίδευση της ομάδας της αρτοποιίας στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ομίλου

Ο ελληνικός όμιλος Φούρνος Βενέτη, πρωτοπόρος στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής
και του café, αναζητά υποψήφιο συνεργάτη για τη θέση Διευθυντή παραγωγής αρτοποιίας

Περιγραφή θέσης

Σκοπός της θέσης είναι η οργάνωση διοίκηση, καθοδήγηση, εκπαίδευση της ομάδας της αρτοποιίας στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ομίλου.

Κύριες Αρμοδιότητες

  • Οργανώνει τη ροή εργασιών για να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στις προθεσμίες.
  • Παρακολουθεί την παραγωγή, για να επιλύει προβλήματα.
  • Παρακολουθεί τη ροή της γραμμής παραγωγής με σκοπό την εξάλειψη των αποκλίσεων μεταξύ των παραγγελιών και της παραγωγής.
  • Επιβλέπει και αξιολογεί την απόδοση του προσωπικού παραγωγής
  • Προσδιορίζει την ποσότητα των απαραίτητων πόρων (εργατικό δυναμικό, πρώτες ύλες κτλ.)
  • Σχεδιάζει και πραγματοποιεί πλάνο ανάπτυξης και εξέλιξης του προσωπικού της αρτοποιίας.

Προφίλ υποψηφίου/απαραίτητα προσόντα

  • Τουλάχιστον 5 έτη αποδεδειγμένη εμπειρία ως διευθυντής παραγωγής στον τομέα αρτοποιίας.
  • Εξαιρετική γνώση των αρχών οργάνωσης παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.
  • Γνώση κι εμπειρία στη διαχείριση παραγωγής.
  • Γνώση των προτύπων ποιότητας και των κανονισμών υγείας και ασφάλειας
  • Γνώση των αρχών αξιολόγησης απόδοσης και προϋπολογισμού
  • Εμπειρία στην αναφορά βασικών μετρικών παραγωγής
  • Άριστη γνώση MS Office
  • Πτυχίο πανεπιστημίου στη διοίκηση επιχειρήσεων ή σχετικό τομέα με την αρτοποιία
  • Γνώσεις Η/Υ και εξοικείωση με αριθμητικά δεδομένα.
  • Δυναμισμός, ευελιξία και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • Ικανότητα χειρισμού πολλαπλών έργων διαχείρισης και γρήγορη λήψη αποφάσεων

Η εταιρία προσφέρει

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σύμφωνα με την εμπειρία

Για πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο