Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Σανίδες βουτύρου”: Μια νέα γευστική απογείωση

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις"Σανίδες βουτύρου": Μια νέα γευστική απογείωση
spot_img

Ο συνδυασμός ψωμί με βούτυρο ανεβαίνει κατηγορία μέσα από μια νέα τάση στο Tik Tok, ονόματι «σανίδες βουτύρου».

Το βούτυρο είναι από μόνο του μια συνταγή για να δώσει κανείς ακόμα περισσότερη γεύση στο φαγητό, με το «μικρό» κόστος των λιπαρών και των θερμίδων. Πολλοί μεγάλοι σεφ το αγαπούν πολύ. Τόσο που ο Thomas Straker, ένας viral σεφ στο Instagram, έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο λογαριασμό σε διαφορετικές συνταγές βουτύρου.

- Advertisement -

Το TikTok, ως η πλατφόρμα που ορίζει πλέον τις τάσεις, έχει πάει την αγάπη για το βούτυρο σε άλλο επίπεδο. Παίρνει τις λεγόμενες σανίδες βουτύρου και τις ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο.

https://twitter.com/alicemjslater/status/1571413179955134465?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1571413179955134465%7Ctwgr%5E023c6bdb718cc6ac401667c3bcb9e50f70e8fc10%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2022%2F09%2F19%2Fmove-over-cheese-butter-boards-are-the-latest-food-trend-on-tiktok-17407664%2F

Η νέα αυτή τάση, περιλαμβάνει ένα ξύλο κοπής με μαλακωμένο βούτυρο,  πασπαλισμένη με συνοδευτικά της επιλογής σας. Έπειτα πάνω στη σανίδα με το απλωμένο spread, μπορείτε να βουτήξετε το ψωμί σας και να απολαύσετε. Όσον αφορά τώρα στα συνοδευτικά, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να βάλετε. Αλάτι, βότανα, κρεμμύδια, ξύσμα λεμονιού ή νιφάδες τσίλι αποτελούν μερικά συνήθη συστατικά, ενώ κάποιοι έχουν επιλέξει ακόμη και σύκα και μαρμελάδα ή μέλι, για μια γλυκιά εναλλακτική.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα