Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φθινοπωρινή ισημερία

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΦθινοπωρινή ισημερία
spot_img
spot_img

«’Oποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει»…

Σήμερα, μπαίνουμε και αστρολογικά στο φθινόπωρο. Ένα φθινόπωρο με πολλές προκλήσεις και απειλές. Η κυβέρνησή μας εδώ και πολλές εβδομάδες έχει χάσει κάθε επαφή με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου. Το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει δυσφημίσει την χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ακρίβεια σκοτώνει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος για όλους μας. Και μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και υπουργικές δηλώσεις ότι ο χειμώνας θα είναι σαν τον χειμώνα του 1942, όταν η Ελλάδα ήταν υπό γερμανική κατοχή. Απίστευτη έλλειψη ενσυναίσθησης.

Στην ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός μοίρασε καθρεφτάκια προς ιθαγενείς…επιδόματα της πλάκας χωρίς μειώσεις σε ΦΠΑ και φόρους. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν άκουσαν τίποτα σχετικό με αυτές. Η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Και η κυνικότητα των κυβερνώντων φαίνεται να συνοψίζεται στην φράση: «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει»

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα