Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μεγάλη Βρετανία: Εστιατόριο λαμβάνει βαθμολογία 0 στα 5 σε επιθεώρηση- Περιττώματα ποντικιών παντού

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΜεγάλη Βρετανία: Εστιατόριο λαμβάνει βαθμολογία 0 στα 5 σε επιθεώρηση- Περιττώματα ποντικιών παντού
spot_img

Ένα εστιατόριο takeaway στο Μπάρτον της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία σε επιθεώρηση υγιεινής. Βρέθηκαν ακόμα και περιττώματα ποντικιών πίσω από τους καναπέδες.

Φαίνεται πως τα εστιατόρια με κακή υγιεινή είναι κάποιου είδους “τάση” τελευταία. Το εστιατόριο Flames Takeaway στο Μπάρτον της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε βαθμολογία 0 αστεριών για την υγιεινή των τροφίμων σε μια επιθεώρηση. Το 0 είναι η χειρότερη δυνατή βαθμολογία που μπορεί μια επιχείρηση να λάβει, με άριστα το 5.

Σύμφωνα με δημοσιοποιημένες λεπτομέρειες για το τι βρήκαν οι επιθεωρητές από το διοικητικό συμβούλιο του East Staffordshire στην απροειδοποίητη επίσκεψή τους, τα ευρήματα περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, περιττώματα ποντικιού πίσω από τους καναπέδες των πελατών, στο ντουλάπι του μετρητή αερίου, κάτω από το μπροστινό ψυγείο και μέσα στο δωμάτιο-ψυγείο.

Ανακαλύφθηκε, επίσης, λίπος να στάζει από την κουζίνα και τους αγωγούς. Επιπλέον, ο κάδος απορριμμάτων είχε ανοιχτό καπάκι και ήταν γεμάτος και στην κουζίνα υπήρχαν πολλές μύγες να  καραδοκούν γύρω από το φαγητό. Παρότι δεν βρέθηκαν παράσιτα, οι επιθεωρητές βρήκαν πολλές τρύπες που θα επέτρεπαν την είσοδό τους στο κατάστημα.

Το Flames Takeaway έχει βαθμολογία Google Reviews με 3,2 αστέρια στα πέντε , από 143 κριτικές με αρκετές από αυτές να είναι θετικές ως προς τη γεύση και την εξυπηρέτηση.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα