Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
19.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η «Οικογένεια Χριστοδούλου» το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ «Οικογένεια Χριστοδούλου» το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
spot_img

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνεται περαιτέρω εντάσσοντας στα μέλη της την «Οικογένεια Χριστοδούλου», με σημαντική παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά.

   H «Οικογένεια Χριστοδούλου» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας φρούτων και κονσερβοποιίας στην Ελλάδα. Η εταιρεία-μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προσφέρει μία σειρά υψηλής ποιότητας B2B και B2C προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των ομώνυμων χυμών, ενώ διαθέτει ευρύ δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών με πωλήσεις σε περισσότερες από 90 χώρες.

   Με μακρά παράδοση στον χώρο της χυμοποίησης και τυποποίησης φρέσκων φρούτων ελληνικής παραγωγής, η «Οικογένεια Χριστοδούλου», παρασκευάζει εδώ και 67 χρόνια χυμούς ψυγείου από φρούτα στυμμένα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή τους και βιολογικούς χυμούς 100% πιστοποιημένους χωρίς πρόσθετα, ενώ πρόσφατα παρουσίασε και μια νέα σειρά φυτικών ροφημάτων με 50% περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό γάλα.

   Η επιχείρηση ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της από την Αγία Τριάδα Ναυπλίου το 1955 με τη δημιουργία του πρώτου της εργοστασίου. Πλέον, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της διαθέτοντας μία σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας φρούτων και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Αμφότερα τα ιδιόκτητα εργοστάσια της «Οικογένειας Χριστοδούλου» βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία ώστε οι καρποί να μεταφέρονται άμεσα στην πλησιέστερη μονάδα επεξεργασίας, περιορίζοντας την κατανάλωση καυσίμων, καθώς και τις εκπομπές αερίων ρύπων από τα φορτηγά.

   Η εταιρεία στηρίζει και επενδύει στον πρωτογενή τομέα της χώρας ενθαρρύνοντας τους Έλληνες παραγωγούς να υιοθετήσουν ορθές γεωργικές και περιβαλλοντικές πρακτικές σε μία προσπάθεια ανάδειξης των αμιγώς καινοτόμων ελληνικών προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η μείωση του κύκλου ζωής του άνθρακα μέσω μιας ολοκληρωμένης μελέτης της διαδικασίας παραγωγής, ξεκινώντας από την καλλιέργεια, τη συλλογή, τη μεταφορά, την επεξεργασία των φρούτων έως την αποθήκευση και την παράδοση του τελικού προϊόντος.

   Σημειώνεται ότι στα εργοστάσια της «Οικογένειας Χριστοδούλου» γίνεται 100% διαχείριση των υγρών αποβλήτων και των απορριμμάτων, καθώς και μείωση της κατανάλωσης νερού και της ηλεκτρικής ενέργειας κατά 3% το χρόνο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα