Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Real & Honest: High Protein Φιστικοβούτυρο με 0% Προσθήκη Ζάχαρης

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαReal & Honest: High Protein Φιστικοβούτυρο με 0% Προσθήκη Ζάχαρης
spot_img

H νέα πρόταση της Value For Life Foods AE είναι το High Protein Φιστικοβούτυρό της, ένα θρεπτικό άλειμμα αποφλοιωμένων και καβουρδισμένων φιστικιών, εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες ορού γάλακτος.

Real & Honest High Protein Φiστικοβούτυρο, με πρωτεΐνη ορού γάλακτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης

ΣΥΝΘΕΣΗ

Φιστίκια ψημένα σε φούρνο (80%), Πρωτεΐνες όρου Γάλακτος, Ίνες Ρίζας Κιχωρίου (Ραδικιού/Αντιδιού), Φυσικό Αντιοξειδωτικό από Εκχύλισμα Δενδρολίβανου.

ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Υψηλή Περιεκτικότητα Πρωτεϊνών Εξαιρετικής Αφομοιωσιμότητας & Υψηλής Βιολογικής Αξίας
  • 29% Περισσότερη Πρωτεΐνη ως προς το συμβατικό Φιστικοβούτυρο
  • Πλούσιο στα Απαραίτητα για τη Δομική & Μυϊκή Ανάπτυξη Αμινοξέα (Βαλίνη, Λευκίνη, Ισολευκίνη)
  • Πλούσιο σε Αργινίνη, Αμινοξύ Ευεργετικό για το Καρδιαγγειακό Σύστημα
  • Υψηλή Περιεκτικότητα σε Πρεβιοτικές και Λοιπές Εδώδιμες Ίνες
  • Προφίλ Λιπαρών Φιλικό Προς Την Καρδιά
  • Φυσικά Αντιοξειδωτικά (Ρεσβερατρόλη, Τοκοφερόλες, Καρνοσόλη, Εκχύλισμα Δενδρολίβανου, Συνένζυμο Q10)
  • Πηγή Φυτοστερολών
  • Υψηλή Περιεκτικότητα σε Βιταμίνες (Φολικό Οξύ, Βιταμίνη Ε, Νιασίνη)
  • Υψηλή Περιεκτικότητα σε Μέταλλα (Φώσφορος, Μαγνήσιο, Κάλιο, Μαγγάνιο, Χαλκός) και Πηγή Ψευδαργύρου
  • Diabetes Superfood – Ά ύλες Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη
  • Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης – Περιέχει Φυσικά Σάκχαρα
  • Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Αλάτι/Νάτριο
  • Φιλικά για διατροφή Χορτοφαγική

Η Real & Honest με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια, έχει σκοπό να παρέχει τις καλύτερες τροφές για τον άνθρωπο αλλά και να αλλάξει όσο είναι δυνατό τις διατροφικές του συνήθειες προς το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Real & Honest

Διεύθυνση: Κων/νου Καραμανλή 38, ΤΚ54639, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:+30 2310 846 827

Email:contact@realnhonest.com

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο