Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
10.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

JE L’EGG: Ζελέ High Protein από ασπράδι αυγού από τα Χρυσά Αυγά

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαJE L’EGG: Ζελέ High Protein από ασπράδι αυγού από τα Χρυσά Αυγά
spot_img

Ένα πρωτοποριακό, απολαυστικό προϊόν, για πρώτη φορά, μόνο από τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!

Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ δε σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Και το επιβεβαιώνουν με μία ακόμη απολαυστική ενέργεια, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά. JE L’EGG. Ένα δροσιστικό και χορταστικό γλύκισμα, χωρίς ζάχαρη, με χαμηλά λιπαρά και πολλές πρωτεΐνες, που χαρίζει ενέργεια και τόνωση, από ασπράδι αυγού και ζελέ. Σε δύο υπέροχες γεύσεις, κεράσι και πορτοκάλι.

Ήδη, από τις πρώτες ημέρες που το νέο προϊόν βρίσκεται στα ράφια, το καταναλωτικό κοινό το έχει αγκαλιάσει.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Παράδοξα τα ευρήματα μελέτης για το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων – Η “έκπληξη” των βιολογικών

Για πρώτη φορά γίνεται στοχευμένη σύγκριση για την επιρροή της παραγωγής, της μεταφοράς, και της συσκευασίας.

Τα νιτρώδη άλατα σε τρόφιμα σχετίζονται τώρα και με τον διαβήτη τύπου 2 λέει η Γαλλία

Έρευνα σε πάνω από 100.000 εθελοντές για 15 χρόνια.

Βιολογικά προϊόντα: Μόνο με πιστοποίηση οι εξαγωγές στις ΗΠΑ – Διευκρινήσεις από την  TÜV AUSTRIA Hellas

Η Μ. Αγαπητού της TÜV AUSTRIA Hellas, παραθέτει βήμα βήμα τις νέες προϋποθέσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τις εξαγωγές βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα