Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ψωμί Σίτου PLUS  

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ψωμί Σίτου PLUS  
spot_img

Το κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ στο ψωμί του τοστ

Παπαδοπούλου PlusΤο κάτι παραπάνω στο ψωμί του τοστ! Το Παπαδοπούλου Plus είναι το μοναδικό ψωμί για τοστ με ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ & βιταμίνη D που ήρθε για να κάνει την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του τοστ πιο ωφέλιμη, καθώς συμβάλλει στην πρόσληψη των απαραίτητων στοιχείων για τον οργανισμό στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Γνωρίζετε ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού όλων των ηλικιών στη χώρα μας δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ημερήσιες ποσότητες σε βιταμίνες και μέταλλα;

Κι όμως αυτό έδειξε η Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.) με ιδιαίτερη έμφαση στις συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες σε ασβέστιοσίδηροφολικό οξύ & βιταμίνη D.

Η Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.) είναι μία από τις μεγαλύτερες μελέτες διατροφής που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, με κύριο στόχο την εκτίμηση των διατροφικών συνηθειών, του τρόπου ζωής και τη σχέση τους με χρόνια νοσήματα του ελληνικού πληθυσμού.

Η εταιρεία μας, συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει ξεχωριστά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, συνεργάστηκε με το Tμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας και ενίσχυσε διατροφικά ένα καθημερινό προϊόν – το σταρένιο ψωμί για τοστ- με βάση τις ανάγκες του Ελληνικού Πληθυσμού.

Τόσο απλά και γευστικά, μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινή μας διατροφή!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα