Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ψωμί Σίτου PLUS  

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ψωμί Σίτου PLUS  
spot_img

Το κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ στο ψωμί του τοστ

Παπαδοπούλου PlusΤο κάτι παραπάνω στο ψωμί του τοστ! Το Παπαδοπούλου Plus είναι το μοναδικό ψωμί για τοστ με ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ & βιταμίνη D που ήρθε για να κάνει την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του τοστ πιο ωφέλιμη, καθώς συμβάλλει στην πρόσληψη των απαραίτητων στοιχείων για τον οργανισμό στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Γνωρίζετε ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού όλων των ηλικιών στη χώρα μας δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ημερήσιες ποσότητες σε βιταμίνες και μέταλλα;

Κι όμως αυτό έδειξε η Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.) με ιδιαίτερη έμφαση στις συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες σε ασβέστιοσίδηροφολικό οξύ & βιταμίνη D.

Η Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.) είναι μία από τις μεγαλύτερες μελέτες διατροφής που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, με κύριο στόχο την εκτίμηση των διατροφικών συνηθειών, του τρόπου ζωής και τη σχέση τους με χρόνια νοσήματα του ελληνικού πληθυσμού.

Η εταιρεία μας, συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει ξεχωριστά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, συνεργάστηκε με το Tμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας και ενίσχυσε διατροφικά ένα καθημερινό προϊόν – το σταρένιο ψωμί για τοστ- με βάση τις ανάγκες του Ελληνικού Πληθυσμού.

Τόσο απλά και γευστικά, μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινή μας διατροφή!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα