Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πως αντιμετωπίζουν τα αυξημένα κόστη ενέργειας τα εστιατόρια στη Βρετανία

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠως αντιμετωπίζουν τα αυξημένα κόστη ενέργειας τα εστιατόρια στη Βρετανία
spot_img

Περίπου το ένα τρίτο (33%) των εκροών ενός εστιατορίου πηγαίνει για την πληρωμή του κόστους ενέργειας.

Το ένα τρίτο (33%) των εξόδων ενός εστιατορίου πηγαίνει στην πληρωμή των λογαριασμών ενέργειας στη Βρετανία σύμφωνα με έρευνα του Uswitch for Business.

Στην έρευνα που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου συμμετείχαν 100 ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι εστιατορίων.

Σύμφωνα με το thedrinksbusiness στο ερώτημα για την μεγαλύτερη ανησυχία οι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν πως στην κορυφή της λίστας (63%) βρίσκονται οι λογαριασμοί ρεύματος ξεπερνώντας την ανησυχία για το κόστος ενοικίου (30%), τη διατήρησης πελατών (27%) και το κόστος πρώτων υλών (26%).

Τώρα για το πώς αντιμετωπίζουν τα υψηλά κόστη, ένα στα πέντε εστιατόρια (20%) αύξησε τις τιμές, το 16% έκανε περικοπές στην ποικιλία του μενού, το 13% μείωσε το μέγεθος στις μερίδες και το 14% ενέταξε στο μενού πιο αποδοτικά (που χρειάζονται μειωμένη κατανάλωση ενέργειας) πιάτα.

Επίσης τρεις στους δέκα λειτουργούν πλέον το πλυντήριο πιάτων μόνο όταν είναι γεμάτο και ορισμένοι έχουν καταφύγει στο να κλείνουν το εστιατόριο κάποιες ημέρες της εβδομάδας (22%).

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα