Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων σε Ζυθοποιείο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων σε Ζυθοποιείο
spot_img

 Υπεύθυνος για την αποτελεσματική διαχείριση της παραγωγικής λειτουργίας του ζυθοποιείου με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων.

Η Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, μεγάλης εταιρείας στο χώρο της παρασκευής και εμπορίας ποτών, αναζητά ένα (1) άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης: Χειριστής Ζυθοποιείου στη Ριτσώνα.

Περιγραφή Θέσης

  • Υπεύθυνος για την αποτελεσματική διαχείριση της παραγωγικής λειτουργίας του ζυθοποιείου με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων
  • Συμβολή στην αύξηση της παραγωγικότητας και ταυτόχρονα την αποτελεσματική διαχείριση ελέγχου και μείωσης του κόστους παραγωγής.
  • Στενή συνεργασία με τον προιστάμενο παραγωγής

Προφίλ Υποψηφίου

  • Πτυχίο τεχνολόγου τροφίμων ή άλλης συναφούς ειδικότητας
  • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στον τομέα παραγωγής κατά προτίμηση στον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
  • Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες
  • Επιθυμητή γνώση αγγλικών
  • Ικανότητα οργάνωσης και ελέγχου
  • Προσαρμοστικότητα και ευελιξία

Παροχές Εταιρείας

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών
  • Συνεχή εκπαίδευση & ανάπτυξη
  • Σύμβαση Ορισμένου χρόνου

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα