Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξεκίνησε η παραγωγή των αναψυκτικών ΗΒΗ στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στο Βόλο

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΞεκίνησε η παραγωγή των αναψυκτικών ΗΒΗ στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στο Βόλο
spot_img

Η έναρξη της παραγωγής έγινε με την ΗΒΗ πορτοκάλι με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο κοντά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, όπου σύντομα θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

Η PepsiCo Hellas μένοντας πιστή στον αναπτυξιακό της σχεδιασμό και στη δέσμευσή της για επαναπατρισμό των αναψυκτικών ΗΒΗ, προχώρησε στην παραγωγή των πρώτων κωδικών στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η στρατηγική συνεργασία της PepsiCo Hellas με την ΕΨΑ για την παραγωγή των εμβληματικών αναψυκτικών της ΗΒΗ (αφορά τη συσκευασία κουτιών αλουμινίου) στην Ελλάδα ξεκίνησε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στο Βόλο.

Η έναρξη της παραγωγής έγινε με την ΗΒΗ πορτοκάλι με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο κοντά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, όπου σύντομα θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Σταδιακά θα ακολουθήσει η παραγωγή όλων των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της PepsiCo Hellas, που περιλαμβάνει την ΗΒΗ λεμόνι, μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, σόδα και σόδα λεμόνι, σε νέες και ανανεωμένες συσκευασίες.

Ο διευθυντής εφοδιαστικής αλυσίδας και στρατηγικού σχεδιασμού Κεντρικής Ευρώπης, κ. Αναστάσιος Καρακαϊδός δήλωσε: «Στην PepsiCo Hellas συνεχίζουμε την διαδρομή μιας βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης στηρίζοντας έμπρακτα την παραγωγική δυναμική της Ελλάδας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την έναρξη της παραγωγής αναψυκτικών ΉΒΗ (κουτί) στην Ελλάδα. Μια ενέργεια που εκτός από το οικονομικό όφελος για τη χώρα μας συμβάλλει σημαντικά και στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας, αφαιρώντας από το δρόμο εκατοντάδες φορτηγά ετησίως. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με αυξανόμενο ρυθμό την έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας και του περιβάλλοντος στο άμεσο μέλλον».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο