Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H EE αλλάζει το μέγιστο ποσοστό κατανάλωσης ενέργειας σε ηλεκτρικές συσκευές σε κατάσταση αναμονής

ΑρχικήΝέαH EE αλλάζει το μέγιστο ποσοστό κατανάλωσης ενέργειας σε ηλεκτρικές συσκευές σε κατάσταση αναμονής
spot_img

Ο κανονισμός αφορά μεταξύ άλλων Συσκευές που έχουν σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και διατίθενται στην αγορά για οικιακή χρήση.

Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2023/826 της Επιτροπής, της 17ης Απριλίου 2023,  θεσπίζει νέες απαιτήσεις οικολογικού σχεδιασμού σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας εκτός λειτουργίας, κατάστασης αναμονής και δικτυωμένης αναμονής για τη διάθεση στην αγορά ή τη θέση σε λειτουργία ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού οικιακού και εξοπλισμού γραφείου.

Ο κανονισμός αφορά μεταξύ άλλων Συσκευές που έχουν σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και διατίθενται στην αγορά για οικιακή χρήση:

Στεγνωτήρια ρούχων
ηλεκτρικοί φούρνοι, ακόμη και όταν είναι ενσωματωμένοι σε κουζίνες.
ηλεκτρικές εστίες και εστίες μαγειρέματος.
φούρνοι μικροκυμάτων
τοστιέρες
φριτέζες
καφετιέρες
μύλοι
εξοπλισμός για το άνοιγμα ή τη σφράγιση περιεκτών ή συσκευασιών·
ηλεκτρικά μαχαίρια
άλλες συσκευές για μαγείρεμα και άλλη επεξεργασία τροφίμων, παρασκευή ποτών, καθαρισμό και συντήρηση ρούχων, αλλά με εξαίρεση τα οικιακά πλυντήρια πιάτων που καλύπτονται από τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/2022 της Επιτροπής ( 1 ) και τα οικιακά πλυντήρια ρούχων και τα οικιακά πλυντήρια-στεγνωτήρια που  καλύπτονται από την Επιτροπή Κανονισμός (ΕΕ) 2019/2023  2 )   

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2023/826 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο