Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στο εδώλιο άνδρας που αρνήθηκε να πληρώσει την σαμπάνια που ήπιε!

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΣτο εδώλιο άνδρας που αρνήθηκε να πληρώσει την σαμπάνια που ήπιε!
spot_img

Νόμιζε ότι η σαμπάνια Cristal 20 ετών, αξίας 13.000 ευρώ, κοστίζει 1.300 ευρώ…

   Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση με τον άνδρα, που αρνήθηκε να πληρώσει ένα μπουκάλι σαμπάνιας αξίας 13.000 ευρώ. Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο, όταν ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, μπήκε στη γαλλική μπρασερί στη Φρανκφούρτη Mon Amie Maxi και παρήγγειλε από τον σομελιέ ένα μπουκάλι κρασί εικοσαετίας.

   Σύμφωνα με το προσωπικό, όταν του σέρβιραν το κορυφαίο μπουκάλι 6 λίτρων Methuselah, Louis Roederer Cristal, έδειχνε ενθουσιασμένος. Μάλλον δεν γνώριζε την τιμή! Στη συνέχεια ο πελάτης εν ριπή οφθαλού άρπαξε ένα μαχαίρι και έκανε σαμπράτζ στο μπουκάλι (τεχνική ανοίγματος σαμπάνιας με σπαθιά). Όταν έφτασε η ώρα του λογαριασμού ο άνδρας συνειδητοποίησε πως το ποτό που νόμιζε πως κοστίζει 1.300 ευρώ, κόστιζε δέκα φορές περισσότερο. Δεν είναι ξεκάθαρο αν όντως ο πελάτης νόμιζε πως η σαμπάνια ήταν φθηνότερη ή προσπάθησε να παραπλανήσει το κατάστημα.

   Σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bild, το εστιατόριο μήνυσε τον πελάτη για ανεξόφλητα χρέη προκειμένου να αποζημιωθεί. Η ακρόαση πρόκειται να διεξαχθεί στο περιφερειακό δικαστήριο του Ντίσελντορφ στις 15 Μαΐου, για να διαπιστωθεί αν όντως ήταν λάθος του πελάτη ή του προσωπικού. 

   Το ποτό περί ου ο λόγος, ισοδυναμεί με 8 μπουκάλια σαμπάνιας και είναι ένα κομψοτέχνημα σε χρυσή συσκευασία και μπουκάλι. Διαθέτει αρώματα εσπεριδοειδών και ανθών και η τιμή του ξεπερνά τα 10.000 ευρώ αναλόγως τη χρονολογία. Η Louis Roederer είναι  από τους  μεγαλύτερες και πιο παραγωγικούς οίκους σαμπάνιας και παράγει το Cristal, στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο