Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Παναθηναϊκού από την Ντνίπρο- 8 παίκτες με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΕπίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Παναθηναϊκού από την Ντνίπρο- 8 παίκτες με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης
spot_img

Συνολικά 8 παίκτες της αποστολής της Ντνίπρο εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, ενώ κάποιοι θα χάσουν σίγουρα την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Σε επίσημη καταγγελία στην UEFA για ακατάλληλη προετοιμασία αγώνα από τον Παναθηναϊκό σκοπεύει να προχωρήσει η ουκρανική ομάδα Ντνίπρο, αφού 8 παίκτες της εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Όπως ανέφερε πρώτα το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης TaToTake, 15 μέλη της αποστολής της Ντνίπρο, εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και είναι αμφίβολοι για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ως εκ τούτου, οι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας δηλώνουν φανερά δυσαρεστημένοι από τις συνθήκες φιλοξενίας τους.

Σύμφωνα με το ουκρανικό κανάλι η Ντνίπρο ετοιμάζει επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για ακατάλληλη προετοιμασία του αγώνα.

Οι παίκτες φέρονται να ήπιαν πόσιμο νερό και να έφαγαν φρούτα που ετοίμασαν οι οικοδεσπότες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και το βράδυ η μισή ομάδα ένιωσε δυσφορία και εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης. Αν και κάποιοι ανάρρωσαν, ορισμένοι παίκτες της ομάδας θα μείνουν σίγουρα εκτός αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει να ξεκαθαρίσει  πως προσφέρονται τα πάντα στην αποστολή της Ντνίπρο, όπως σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και πως δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν που οφείλεται η δηλητηρίαση.

Πηγή: Gazzetta

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα