Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ούτε σταγόνα κέτσαπ χαμένη με μια κίνηση «rock and roll»

ΑρχικήΟικιακάΟύτε σταγόνα κέτσαπ χαμένη με μια κίνηση «rock and roll»
spot_img

TikToker μοιράστηκε ένα νέο «life hack» που θα διασφαλίσει ότι oύτε σταγόνα από τις αγαπημένες μας σάλτσες και σως δεν θα πάει χαμένη!

Έχετε πάει ποτέ να προσθέσετε λίγη σάλτσα, όπως κέτσαπ, στο φαγητό σας μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι το μπουκάλι είναι σχεδόν άδειο; Συνήθως, αυτό που κάνουν οι περισσότεροι μετά από αυτό είναι να χτυπούν το μπουκάλι για να βγάλει ακόμα και ελάχιστα υπολείμματα.

Αλλά μια TikToker, ονόματι Κέισι Ρίγκερ, δημοσίευσε ένα βίντεο μοιράζοντας ένα κόλπο για ακριβώς τέτοιες περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας κέτσαπ Heinz ως αντικείμενο επίδειξης για τη μέθοδό της.

https://www.tiktok.com/@caseyrieger/video/7273176311110077739

Απλά πήρε το μπουκάλι και με δυνατές κυκλικές κινήσεις που θυμίζουν rock and roller γυρνάει το μπουκάλι και όλη η κέτσαπ συγκεντρώθηκε εκεί που ήταν το πώμα του μπουκαλιού, λόγω της κεντρομόλου δύναμης. 

Αν και πράγματι εντυπωσιακό, ορισμένοι θεατές ανησυχούσαν για το αν το καπάκι θα άντεχε τόση δύναμη και θα κρατούσε την κέτσαπ από το να “βάψει” τους τοίχους κόκκινους. Για αυτό προτείνουμε, εάν υπάρχουν αμφιβολίες να βάλετε το δάχτυλό σας στο πώμα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο