Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2024
7.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα πιάτα- εφιάλτης των εργαζόμενων στην εστίαση

ΑρχικήΝέαΤα πιάτα- εφιάλτης των εργαζόμενων στην εστίαση
spot_img

Ποια τα χειρότερα πιάτα και ποτά των εργαζομένων σε εστιατόρια και γιατί.

Αν εργάζεστε στην εστίαση, είτε εντός της κουζίνας είτε στο σέρβις, θα έχετε σίγουρα αναπτύξει ορισμένα πιάτα-“νεμέσεις”, που για κάποιο λόγο σας φαίνονται ενοχλητικά.

Σε ένα βίντεο της Huffington Post, εργαζόμενοι σε εστιατόρια αποκαλύπτουν τα πιο ενοχλητικά πιάτα, που δεν ήθελαν με τίποτα να φτιάχνουν.

Αρχικά, κατονόμασαν τις καλοψημένες μπριζόλες, επειδή δημιουργούσαν έναν «φαύλο κύκλο δυσαρέσκειας». Έπαιρνε πολλή ώρα να φτιαχτούν, οι πελάτες πάντα ήταν δυσαρεστημένοι και άφηναν πολύ μικρά τιπς στους σερβιτόρους.

Τα chips τορτίγιας ήταν το δεύτερο πιάτο στη λίστα, μιας και ο χρόνος που ήθελαν για να φτιάξουν αρκετά για να υπάρχει απόθεμα στο εστιατόριο ήταν «ατελείωτος». «Υπήρχε αλάτι παντού, οι πόροι του δέρματός μου ήταν γεμάτοι λάδι και είχα καψίματα παντού», είπε ένας εργαζόμενος.

Τρίτο πιάτο στη λίστα μας τα… τάκος! «Μια από τις πρώτες μου δουλειές ήταν στα Taco Bell, όπου η πίεση του να φτιάξει κανείς τάκος γρήγορα ήταν μεγάλη… η βάση για τα τάκος έσπαγε συνέχεια και έτσι έπρεπε να τα κάνουμε ξανά από την αρχή. Αν κάποια “Karen” έβρισκε ένα σπασμένο τάκο, θα έκανε μεγάλη φασαρία».

Όσον αφορά στα κοκτέιλ, το mojito αναφέρθηκε ως το δυσκολότερο, ειδικά σε μια πολυάσχολη βραδιά στο μπαρ. «Κάνει ώρα να φτιαχτεί και καθυστερεί το σέρβις».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η “μυστική” και απλή μέθοδος να τρώτε ζυμαρικά και να αδυνατίζετε…

Πολλές μελέτες δικαιώνουν τα ζυμαρικά ως τροφή απώλειας βάρους, μείωσης σακχάρου και προστασίας του εντέρου, υπό μία πολύ απλή και βολική προϋπόθεση.

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο