Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
10.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο FDA ενέκρινε το αίτημα της Kellogg’s για επέκταση της προσθήκης βιταμίνης D σε μπάρες δημητριακών

ΑρχικήΝέαΟ FDA ενέκρινε το αίτημα της Kellogg's για επέκταση της προσθήκης βιταμίνης D σε μπάρες δημητριακών
spot_img

Η Kellogg μετά τα δημητριακά θα εμπλουτίζει με βιταμίνη D και τις μπάρες, με έγκριση του FDA.

Μετά από αίτηση της Kellogg Company, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ανακοίνωσε πρόσφατα αυξήσεις στα επίπεδα εμπλουτισμού της βιταμίνης D που επιτρέπονται στην κατηγορία των δημητριακών και τώρα επιτρέπει ενίσχυση της βιταμίνης D σε μπάρες με βάση τα δημητριακά.

Η Kellogg Company έχει δεσμευτεί να αντιμετωπίσει την «κρυφή πείνα» ή τις ελλείψεις μικροθρεπτικών συστατικών, τόσο μέσω εγγενών πηγών όσο και μέσω της ενίσχυσης ως μέρος της περιβαλλοντικής, κοινωνικής και διακυβέρνησης (ESG) στρατηγικής Better Days Promise . Βλέποντας μια ευκαιρία να βοηθήσει στη βελτίωση της δημόσιας υγείας μέσω των τροφίμων, ο Kellogg ζήτησε από τον FDA να αναθεωρήσει τους κανονισμούς εμπλουτισμού για τα δημητριακά και τις μπάρες με βάση τα δημητριακά με βιταμίνη D, μια θρεπτική ουσία που προκαλεί ανησυχία στους Αμερικανούς.

Περισσότερο από το 90% των Αμερικανών δεν καταναλώνουν αρκετή βιταμίνη D. Οι συνιστώμενες προσλήψεις είναι δύσκολο να επιτευχθούν μέσω φυσικών πηγών τροφής όπως τα λιπαρά ψάρια, οι κρόκοι αυγών και ορισμένα μανιτάρια. Περίπου έξι στους 10 καταναλωτές (59%) αναφέρουν ότι θέλουν να προσθέσουν περισσότερη βιταμίνη D στη διατροφή τους.

«Τα εμπλουτισμένα δημητριακά και το γάλα Kellogg είναι εδώ και πολύ καιρό ένας νόστιμος και προσιτός τρόπος για τη λήψη βιταμίνης D», λέει ο Nigel Hughes , SVP, Global R&D and Innovation της Kellogg Company. «Τώρα, τα καθημερινά τρόφιμα, όπως οι μπάρες με βάση τα δημητριακά και τα δημητριακά, μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση και να καταναλώνουν βιταμίνη D, δημιουργώντας καλύτερες μέρες για 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους μέχρι το τέλος του 2030».

Εκτός από την ενίσχυση των τροφίμων με βιταμίνη D, η Kellogg καινοτομεί επίσης στα νέα τρόφιμα αξιοποιώντας τις εγγενείς πηγές των θρεπτικών συστατικών. Τα καθαρά βιολογικά κράκερ που παρασκευάζονται με τυρί και λαχανικά θα είναι το πρώτο κράκερ που θα έχει καλή πηγή (10% Ημερήσια Αξία) βιταμίνης D από σκόνη μανιταριών. Τα κράκερ θα εμφανιστούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο.

Η Kellogg θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί συστατικά και ενισχυτικά για να παρέχει νόστιμες, προσιτές και προσιτές επιλογές για να βοηθήσει τους καταναλωτές να αυξήσουν τη βιταμίνη D στη διατροφή τους.

ΠΗΓΗ: Kellogg Company

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο