Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θεσσαλία: Η διαφορά της φέτας από τις… πατάτες!

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΘεσσαλία: Η διαφορά της φέτας από τις... πατάτες!
spot_img

Τους τυροκόμους ποιος θα τους στηρίξει;

Διαβάζω στην Ύπαιθρο χώρα ότι «τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι τυροκόμοι στη Θεσσαλία από την απώλεια 80.000 αιγοπροβάτων που συνέβαλαν κατά 25% στην παραγωγή γάλακτος για φέτα ΠΟΠ αλλά και στο 40% της παραγωγής Ελληνικής φέτας που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλία»!

Ξέρετε τα ζώα δεν είναι εύκολη δουλειά! Χρειάζονται φροντίδα και πολλή (!!!) δουλειά κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο! Δεν είναι σαν τις πατάτες… που τις σπέρνεις και μετά πας για τσίπουρα…

Αυτούς τους σκληρά εργαζόμενους τυροκόμους, ποιος θα τους στηρίξει;

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
 .

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

3+1 αλήθειες για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Τι γνωρίζουμε και τι όχι για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Ελληνικό φυτικό τυρί, ανακαλείται λόγω χημικού κινδύνου

Οι αρχές της Σλοβενίας ανακάλεσαν υποκατάστατο τυριού Ελληνικής εταιρείας, λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε ορυκτέλαια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο