Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
13.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Κορινθιακού Ελαιολάδου από το Επιμελητήριο Κορινθίας

ΑρχικήΝέαΣεμινάρια Γευσιγνωσίας Κορινθιακού Ελαιολάδου από το Επιμελητήριο Κορινθίας
spot_img

Γευσιγνωσία των 4 ποικιλιών ελαιολάδου της Κορινθίας, Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.

Σεμινάρια γευσιγνωσίας κορινθιακού ελαιολάδου διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας με την υποστήριξη του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (International Olive Council) και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας,στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση των 4 ποικιλιών της Κορινθίας, Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.

Κατά την διάρκεια της γευσιγνωσίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την γευσιγνωστική ποικιλομορφία των ποικιλιών (αρώματα, πικρή γεύση, πικάντικη αίσθηση) και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα στην τοπική γαστρονομία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο