Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΑΦΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων από Εταιρεία κατεψυγμένης ζύμης.

Η εταιρεία Οικογένεια Πορτοκαλίδη μια σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατεψυγμένης ζύμης ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων για την θέση του Προϊστάμενου Βάρδιας.

- Advertisement -

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο ΑΤΕΙΘ τμήματος τεχνολογίας τροφίμων ή Πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση στην τεχνολογία τροφίμων
  • Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρία τροφίμων, θα εκτιμηθεί
  • Γνώση προτύπων και εγχειριδίων ασφάλειας τροφίμων
  • Χειρισμός και γνώση Η/Υ
  • Γνώση Αγγλικών
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης Β’ κατηγορίας και ΙΧ

Προσωπικές δεξιότητες:

  • Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας
  • Εργατικότητα, αξιοπιστία, συνέπεια, επαγγελματισμός
  • Οργανωτικές, ηγετικές και διοικητικές δεξιότητες
  • Θέληση για επίτευξη των προσωπικών και εταιρικών στόχων
  • Να είναι εξοικειωμένος/η με την τεχνολογία και τα πρότυπα ποιότητας

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία
  • Πλήρης απασχόληση
  • Extra Bonus

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το τυρί που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μελέτης του Πανεπιστημίου Cornell

Γάλα σόγιας: Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα σόγιας σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα