Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
31.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ambrosia ΑΒΕΕ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςAmbrosia ΑΒΕΕ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Θέση εργασίας σε πρότυπη μονάδα βασισμένη στην τελευταία τεχνολογία στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας στα Οινόφυτα.

Η Βιομηχανική μονάδα παραγωγής Τροφίμων Ambrosia με έδρα στα Οινόφυτα Τανάγρας ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων, την εφαρμογή διαδικασιών Υγιεινής και Ασφάλειας την επίβλεψη παραγωγής και διασφάλιση της ποιότητας και εποπτεία, καθοδήγηση και κατάρτιση των εργαζομένων στην ασφαλή χρήση των μηχανημάτων και στην τήρηση των διαδικασιών.

Η εταιρεία ζητά από τους υποψηφίους, εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση, σε βιομηχανία παραγωγής τροφίμων ή φαρμάκων, Πτυχίο Τεχνολόγου τρόφιμων, αρίστη γνώση χειρισμού Η/Υ, απαραίτητη η εμπειρία σε σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP, BRC, IFS, ISO 2200, πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για άνδρες υποψήφιους και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα