Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αρτοβιομηχανία Αλμπινίσης: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΑρτοβιομηχανία Αλμπινίσης: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η εταιρία Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία παραγωγής προϊόντων ζύμης.

Η Βιομηχανία αρτοποιίας “Άρτος & Ζύμη Αλμπινίσης” με έδρα τη Χαλκίδα ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο ή Χημικό ή επαγγελματία με συναφείς σπουδές.

Περιγραφή Θέσης:

  • Έλεγχος προσωπικού σε θέματα συμμόρφωσης στους κανόνες ορθής υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
  • Έλεγχος εγκαταστάσεων και εξοπλισμού για τη λειτουργία της ορθής βιομηχανικής πρακτικής.
  • Εκτέλεση επιβεβαιωτικών ελέγχων για τη συμμόρφωση των προϊόντων με βάση τις τελικές προδιαγραφές.
  • Συμπλήρωση και συντήρηση απαραίτητων εγγράφων σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ / IEK (Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονίας, Χημικού ή άλλο συναφές αντικείμενο).
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε τμήμα ποιοτικού ελέγχου.
  • Επαρκή γνώση πληροφορικής και συστημάτων (ERP, MS Office).
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Δυνατότητα προσαρμογής και ανταπόκρισης σε νέα πρότυπα και διαδικασίες.
  • Δυνατότητα ανάληψης ευθυνών και επίλυσης προβλημάτων.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα