Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
9.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Eco Technical Solutions: Θέση εργασίας για Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςEco Technical Solutions: Θέση εργασίας για Γεωπόνο
spot_img

Πτυχιούχος Γεωπονίας ή Τεχνολόγος Γεωπόνος (κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής).

Η εταιρία Eco Technical Solutions, είναι μια από τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες επιχειρήσεις στον κλάδο των απεντομώσεων με εξειδικευμένα και εκπαιδευμένα στελέχη, με διαρκή τεχνική και επιστημονική υποστήριξη, με συνεχή έρευνα και ενημέρωση για τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά υλικά, αναζητά να προσλάβει Γεωπόνο.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχιούχος Γεωπονίας ή Τεχνολόγος Γεωπόνος (κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής)
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Ευχέρεια χρήσης Η/Υ
  • Να μπορεί να διαχειρίζεται μεγάλα project που θα της ανατεθούν
  • Επαγγελματισμός, συνέπεια, εχεμύθεια
  • Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας & οργάνωσης
  • Επαγγελματική συμπεριφορά & ομαδικό πνεύμα
  • Αρίστη γνώση microsoft office και google services
  • Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης.

Παροχές

  • Άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Πλήρης Απασχόλησης και δυνατότητα εξέλιξης
  • Δυνατότητες εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης σε μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο