Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φλωρίδης: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΦλωρίδης: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Βοηθός Υπευθύνου Παραγωγής σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας κρέατος.

Μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κρέατος στην Ελλάδα, η ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΚΡΕΑΤΑ Α.Ε. αναζητά έμπειρο βοηθό Υπευθύνου Παραγωγής για την οργάνωση και επίβλεψη της παραγωγής και επεξεργασίας νωπού και κατεψυγμένου κρέατος, καθώς και προϊόντων κρέατος.

Θα είστε τελικά υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία όλων των παραγωγικών διαδικασιών και την ποιότητα της παραγωγής. Προϋποθέτουμε να έχετε βαθιά τεχνογνωσία στις διαδικασίες παραγωγής. Η ικανότητα να κατευθύνετε το προσωπικό προς τη μέγιστη απόδοση θα σας ξεχωρίσει ως ηγέτη, όπως και η λήψη αποφάσεων και η επίλυση προβλημάτων.

Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί μια αποτελεσματική και παραγωγική διαδικασία που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών και της εταιρίας.
Ευθύνες:
• Συνεργασία με άλλους υπευθύνους για διαμόρφωση στόχων
• Οργάνωση της ροής εργασιών για την τήρηση προδιαγραφών και προθεσμιών
• Παρακολούθηση της παραγωγής για επίλυση προβλημάτων
• Επίβλεψη και αξιολόγηση της απόδοσης του προσωπικού παραγωγής (επιθεωρητές ποιότητας, εργαζόμενοι κ.λπ.)
• Προσδιορισμός της ποσότητας των απαραίτητων πόρων (εργατικό δυναμικό, πρώτες ύλες κ.λπ.)
• Βεβαίωση ότι η παραγωγή πληρεί τα πρότυπα ποιότητας
• Εφαρμογή προφυλάξεων για την υγεία και την ασφάλεια
• Αναφορά στην ανώτερη διοίκηση

Απαιτήσεις και δεξιότητες

• Αποδεδειγμένη εμπειρία στον χώρο της παραγωγής
• Βαθιά γνώση διαχείρισης παραγωγής
• Κατανόηση των προτύπων ποιότητας και των κανονισμών υγείας και ασφάλειας
• Εμπειρία στην αναφορά βασικών μετρήσεων παραγωγής
• Καλή γνώση λογισμικού MS Office και ERP
• Εξαιρετική επικοινωνιακή ικανότητα
• Άριστες οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες
• Προσοχή στη λεπτομέρεια
• Ισχυρές δεξιότητες λήψης αποφάσεων και προσέγγιση με γνώμονα τo αποτέλεσμα
• Προτιμάται BSc/Ba στη τεχνολογία τροφίμων ή σχετικό πεδίο

Αποστολή βιογραφικών στο info@floridismeat.com

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα