Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Foodstandard: Θέσεις εργασίας για Γεωπόνους

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςFoodstandard: Θέσεις εργασίας για Γεωπόνους
spot_img

Προσλήψεις πτυχιούχων Γεωπόνων πιστοποιημένων Γεωργικών Συμβούλων του μητρώου του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τη στελέχωση των κεντρικών γραφείων και των υποκαταστημάτων της.

Η foodstandard είναι από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον αγροτικό και αγροδιατροφικό τομέα.

Εργάζεται με τους εταίρους της αγροδιατροφικής αλυσίδας με ολιστικό σκεπτικό “από το χωράφι στο πιρούνι” (from the farm to the fork), ικανοποιώντας τις ανάγκες των φορέων από την παραγωγή μέχρι την αγορά, από τον πρωτογενή τομέα (αγρότες, οργανώσεις παραγωγών, παραγωγικές ΜΜΕ, συνεταιρισμοί), έως τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων.

Η foodstandard παρέχει υπηρεσίες ολιστικής προσέγγισης που περιλαμβάνουν: συμβουλές και ανάπτυξη στρατηγικής, εφαρμογή συστημάτων ασφάλειας και ποιότητας, ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών που εξελίσσουν στον κλάδο και στηρίζουν τον παραγωγό, τεχνικές μελέτες επενδυτικών, εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων, ανάπτυξη business & marketing plans, ανάπτυξη και υλοποίηση branding και Επικοινωνίας.

Βρείτε μας σε facebook youtube instagram foodstandard.gr

Η εταιρεία μας θα προσλάβει πτυχιούχους Γεωπόνους πιστοποιημένους Γεωργικούς Συμβούλους του μητρώου του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τη στελέχωση των κεντρικών γραφείων και των υποκαταστημάτων της, με στόχο την ανάπτυξη μιας σταθερής και γόνιμης συνεργασίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ικανότητα ιεράρχησης και διαχείρισης προτεραιοτήτων, οργανωτικότητα και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου καθώς και ευελιξία μετακινήσεων εκτός έδρας.

Προϋπηρεσία και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών θα εκτιμηθούν, ενώ η ειδικότητα του Γεωργοοικονομολόγου θεωρείται προσόν.

Η γνώση αγγλικών, της σουίτας Microsoft 365 και η κατοχή διπλώματος οδήγησης είναι απαραίτητα.

Η εταιρεία προσφέρει συνεχή υποστήριξη, ανάπτυξη και εκπαίδευση με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα δωρεάν σεμινάρια και παροχή βεβαιώσεων παρακολούθησης, καθώς και προοπτικές εξέλιξης σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο