Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
6.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία Καλογεράκη: Θέση για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνος Παραγωγής

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΓαλακτοβιομηχανία Καλογεράκη: Θέση για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνος Παραγωγής
spot_img

Για τη μονάδα παραγωγής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Βιομηχανία Γάλακτος Καλογεράκη, που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων παράγοντας και διανέμοντας τυροκομικά προϊόντα, αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων για την θέση του Υπεύθυνου Παραγωγής στη μονάδα παραγωγής της στο Σμάρι Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης.

Κύριες Αρμοδιότητες:

  • Προγραμματισμός και έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας
  • Εργαστηριακές αναλύσεις πρώτων και βοηθητικών υλών, ενδιάμεσων, τελικών προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων
  • Τεκμηρίωση και τήρηση των αρχείων ελέγχου
  • Αναφορές αποτελεσμάτων ελέγχου ποιότητας στον διευθυντή εργοστασίου
  • Συνεργασία με τα λοιπά τμήματα της εταιρίας για τη διαχείριση των ζητημάτων παραγωγής & ποιότητας

Επιθυμητό προφίλ υποψηφίου:

  • Ελάχιστη εμπειρία 3-5 ετών σε αντίστοιχη θέση, σε γαλακτοβιομηχανία ή βιομηχανία τροφίμων
  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ σε συναφές αντικείμενο
  • Εμπειρία σε πιστοποιήσεις ISO, IFS κ.λπ.
  • Εμπειρία σε χημικές αναλύσεις πρώτης ύλης και προϊόντων
  • Γνώσεις όσον αφορά στον κώδικα τροφίμων
  • Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Δυνατότητα άμεσης μετακίνησης και μόνιμης διαμονής στο Ηράκλειο Κρήτης

Παροχές:

  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Ικανοποιητικός μισθός
  • Εργασιακή εξέλιξη
  • Μόνιμη απασχόληση
  • Δυνατότητα μεταφοράς με ιδιόκτητο λεωφορείο προσωπικού

Βιογραφικά στη διεύθυνση hr @ kalogeraki . gr

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Παράδοξα τα ευρήματα μελέτης για το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων – Η “έκπληξη” των βιολογικών

Για πρώτη φορά γίνεται στοχευμένη σύγκριση για την επιρροή της παραγωγής, της μεταφοράς, και της συσκευασίας.

Τα νιτρώδη άλατα σε τρόφιμα σχετίζονται τώρα και με τον διαβήτη τύπου 2 λέει η Γαλλία

Έρευνα σε πάνω από 100.000 εθελοντές για 15 χρόνια.

Βιολογικά προϊόντα: Μόνο με πιστοποίηση οι εξαγωγές στις ΗΠΑ – Διευκρινήσεις από την  TÜV AUSTRIA Hellas

Η Μ. Αγαπητού της TÜV AUSTRIA Hellas, παραθέτει βήμα βήμα τις νέες προϋποθέσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τις εξαγωγές βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα