Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Green Garlic Management: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως F&B

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςGreen Garlic Management: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως F&B
spot_img

Όμιλος ελληνικών εστιατορίων ζητά να προσλάβει πτυχιούχο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Οικονομικών Επιστημών ή Τεχνολογίας Τροφίμων.

Η Green Garlic Management, που ιδρύθηκε το 2008, είναι ένας από τους πιο δυναμικούς ομίλους φιλοξενίας στην Ελλάδα. Η GGM είναι μια οικογενειακή επενδυτική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, η οποία δημιουργεί, μεταμορφώνει και λειτουργεί επωνυμίες στον τομέα της φιλοξενίας, με τον σεφ Ari Vezene ως ιδρυτή και μοναδικό ιδιοκτήτη του ομίλου.

Σε διάστημα μιας δεκαετίας, η εταιρεία εξελίχθηκε από μια μικρή, άνετη τρατορία με θαλασσινά που λειτούργησε από το 2008 έως το 2013 στο νησί του Μεγανησίου, σε ένα χαρτοφυλάκιο ιδρυτικών εμπορικών σημάτων εστιατορίων, συμπεριλαμβανομένου του Vezené, του κορυφαίου raw bar του ομίλου και του ανοιχτού Fire Greek bistro, Birdman Japanese Bar and Grill, το πρώτο αυθεντικό ψητοπωλείο και ρεκόρ yakitori στην Αθήνα και το EkibenKitchen, ένα fast-casual concept εμπνευσμένο από τα σιδηροδρομικά bento boxes της Ιαπωνίας. Ο όμιλος διαφοροποίησε το χαρτοφυλάκιο εστιατορίων του το 2022 με το άνοιγμα του Ikigai Japanese Market, ενός καταστήματος τροφίμων νέας γενιάς που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αυθεντικά προϊόντα της κουλτούρας της Nippon.

Ο  όμιλος μεγαλώνει και αναζητά έναν παθιασμένο και έμπειρο ελεγκτή F&B υπεύθυνου για τον υπολογισμό του κόστους των ειδών τροφίμων και ποτών. Ο επιτυχών υποψήφιος θα υπολογίσει το κόστος Τροφίμων και Ποτών και θα το αναλύσει σε μηνιαία βάση.

Αρμοδιότητες:

  • Ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία καταγραφή κόστους τροφίμων και ποτών.
  • Τήρηση όλων των διαδικασιών του ελέγχου και καταγραφής του κόστους.
  • Καθημερινή ενημέρωση κοστολόγησης των προϊόντων.
  • Καθημερινός έλεγχος εσόδων και εξόδων του τμήματος F&B.
  • Αναθεώρηση των διαδικασιών αγοράς και πίστωσης για όλα τα προϊόντα του τμήματος του F&B.
  • Εξασφάλιση της τήρησης των διαδικασιών τεκμηρίωσης και πιστοποίησης όλων των προϊόντων.
  • Έλεγχος του αποθεματικού τροφίμων και ποτών προς αύξηση του κύκλου εργασιών του αποθεματικού.

Προσόντα:

  • 2+έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε ανάλογη θέση ,εμπειρία σε High-End Εστιατόρια θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.
  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Οικονομικών Επιστημών ή Τεχνολογίας Τροφίμων.
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).
  • Εμπειρία και άριστη γνώση λογισμικών αποθήκης, ενδοδιακινήσεων και καταχώρισης τιμολογίων του τμήματος F&B.
  • Γνώσεις συστημάτων HACCP και ISO.
  • Κατανόηση των βασικών λογιστικών λειτουργιών του τμήματος του F&B.
  • Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και λήψης αποφάσεων.
  • Εφαρμογή και αποτελεσματική τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.
  • Δυνατότητα δημιουργίας επαφών με νέους προμηθευτές.
  • Συμμετοχή στη μηνιαία απογραφή των εμπορευμάτων.

Τι προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών με προοπτικές εξέλιξης ανάλογα με τα προσόντα και τις δεξιότητες του υποψηφίου.
  • Προγράμματα εκπαίδευσης.
  • Γεύμα για το προσωπικό.
  • Δυναμικό, φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας.
  • Μέλος ενός συνεχώς και ταχέως αναπτυσσομένου ομίλου.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα