Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
31.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H Fitness Meals αναζητά τεχνολόγο τροφίμων για το τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςH Fitness Meals αναζητά τεχνολόγο τροφίμων για το τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img

Θέση εργασίας στην νέα πρότυπη μονάδα παραγωγής γευμάτων στην Αθήνα.

Αρμοδιότητες:

·  Καθημερινός έλεγχος τήρησης των προτύπων υγιεινής του προσωπικού, καθώς και του χώρου εργασίας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

·  Καθημερινός έλεγχος και συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων του συστήματος ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων.

·  Ανασκόπηση και έκδοση ετικετών.

Απαραίτητα προσόντα:

 ·  Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων ή συναφούς ειδίκευσης (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ)

·  Προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) χρόνων σε τμήμα ποιοτικού ελέγχου και ασφάλειας τροφίμων.

·  Οργάνωση χρόνου στη διαχείριση των εργασιών

·  Άριστη γνώση Η/Υ (Ms Office)

·  Ομαδικό πνεύμα.

Επιθυμητή η πιστοποίηση σεμιναρίου διάρκειας είκοσι ωρών στις βασικές αρχές ασφάλειας των τροφίμων από τον ΕΦΕΤ.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο careers@fitness-meals.gr

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μέχρι πόσο σίδηρο μπορείτε να παίρνετε την ημέρα για αποφυγή δυσμενών επιπτώσεων- Η νέα γνωμοδότηση της EFSA

H νέα επιστημονική γνώμη της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων, σχετικά με το ανεκτό ανώτερο επίπεδο πρόσληψης σιδήρου.

Πως η εξασφάλιση της ασφάλειας τροφίμων συμβάλει στη πρόληψη της ζημίας και των νομικών κινδύνων ενός εμπορικού σήματος

Η πρόβλεψη περιστατικών ασφάλειας τροφίμων διαδραματίζει στρατηγικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων των ηγετών της βιομηχανίας τροφίμων.

Νέο εύρημα για τα εμφιαλωμένα νερά: Η μεταφορά και το κούνημα αυξάνουν βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς!

Πειραματική μελέτη αποκαλύπτει ότι η ανάδευση των εμφιαλωμένων νερών αυξάνει το μικροβιακό φορτίο.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα