Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Heineken: Θέση εργασίας για Γεωπόνο/Τεχνολόγο Τροφίμων/ Μηχανικό

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςHeineken: Θέση εργασίας για Γεωπόνο/Τεχνολόγο Τροφίμων/ Μηχανικό
spot_img

Στη Θεσσαλονίκη.

Η Heineken αναζητά Τεχνικό Προσωπικό εποχικής απασχόλησης για το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη.

Η Αγγελία της Heineken.

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, βασικές μας αξίες είναι το Πάθος για τους πελάτες και τους καταναλωτές μας, η Φροντίδα για τους ανθρώπους και τον πλανήτη, το Θάρρος να ονειρευόμαστε και να πρωτοπορούμε και η Χαρά της ζωής.

Οι άνθρωποι βρίσκονται στην καρδιά της εταιρίας μας – Άνθρωποι με ενδιαφέροντα και εμπειρίες που ποικίλουν όπως και οι μάρκες μας! Αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους.

Η Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας αγγίζει τη συνολική διαδρομή των προϊόντων μας από το χωράφι έως το ποτήρι των καταναλωτών, ενώ η ασφάλεια και η βιωσιμότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες που χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των εργοστασίων μας.

Για να ενταχθείς στην ομάδα μας θα πρέπει να έχεις:

  • Πτυχίο Τεχνολογικού Ιδρύματος ή Τεχνικής Σχολής (Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών, Αυτοματισμού, Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων ή άλλα συναφή αντικείμενα)
  • Ευελιξία απασχόλησης σε βάρδιες
  • Θέληση για προσωπική εξέλιξη και ομαδικό πνεύμα
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών (επιθυμητή)
  • Προηγούμενη εμπειρία σε περιβάλλον βιομηχανίας θα ήταν επιθυμητή.

Εάν σε ενδιαφέρει η προοπτική να ενταχθείς στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα χαρούμε να λάβουμε την αίτηση και το βιογραφικό σου!

Η εταιρία ακολουθεί μια αξιοκρατική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αξιολόγησης υποψηφίων, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες και εμπιστευτικότητα στα άτομα που θα κάνουν αίτηση για την θέση.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα