Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η “ΓΕΥΣHΝΟΥΣ” ζητά Τεχνολόγο Τροφίμων για τη θέση Προϊσταμένου Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας

ΑρχικήΝέαΗ "ΓΕΥΣHΝΟΥΣ" ζητά Τεχνολόγο Τροφίμων για τη θέση Προϊσταμένου Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας
spot_img

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες βιομηχανικής εστίασης στην Ελλάδα, η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ζητά να προσλάβει Προϊστάμενο Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας για την νέα παραγωγική της μονάδα.

Η θέση αφορά τις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης.

Αρμοδιότητες

  • Εξασφαλίζει την τήρηση των διαδικασιών για την ασφάλεια και την ποιότητα των τελικών προϊόντων
  • Συντονίζει την εφαρμογή των εταιρικών πολιτικών και συστημάτων διαχείρισης (ISO22000, ISO9001, ISO14001, ISO45001, ISO37001, κλπ)
  • Ελέγχει την ποιότητα και την ασφάλεια των τελικών προϊόντων, των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις απαιτήσεις των πελατών και τις οδηγίες της εταιρείας
  • Επιβλέπει την τήρηση των Κανόνων Ορθής Παραγωγικής και Αποθηκευτικής Πρακτικής
  • Επιλύει προβλήματα Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στην παραγωγή και σε χώρους εστίασης που διατηρεί η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ στην Βόρεια Ελλάδα
  • Παρακολουθεί την πρόοδο των διορθωτικών ενεργειών από φορείς / Διενεργεί εσωτερικές επιθεωρήσεις (συστημάτων, GMP’s και GHP’s)

Προσόντα

  • 5 χρόνια εμπειρίας στον Ποιοτικό Έλεγχο / Διασφάλιση Ποιότητας / Ασφάλεια Τροφίμων σε μια παραγωγή τροφίμων
  • Τεχνολόγος Τροφίμων ή Τεχνολόγος Γεωπονικού Πανεπιστημίου ή άλλης Ανώτατης Σχολής
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στην τεχνολογία τροφίμων ή/και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
  • Πολύ καλή γνώση και εμπειρία εφαρμογής Παγκόσμιας Προτύπων Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Άριστη γνώση Αγγλικών

Αποστολή Βιογραφικών στο administrator@cibum.gr

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα