Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

IKORGANIC: Θέση εργασίας για Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςIKORGANIC: Θέση εργασίας για Γεωπόνο
spot_img

Η Ikorganic εδρεύει στην Κηφισιά ενώ η σύγχρονη μονάδα παραγωγής της βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής.

Η εταιρεία IKORGANIC δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία λιπασμάτων. Η εταιρεία με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη απευθύνεται σε πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα και αναζητά: Πωλητή – Γεωπόνο

Αρμοδιότητες

Ανάπτυξη υφιστάμενου και νέου πελατολογίου στην Ελλάδα

Παροχή τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες πριν και μετά την πώληση

Επικοινωνία & επίσκεψη σε πελάτες

Παρουσίαση και προώθηση των εταιρικών προϊόντων

Συμμετοχή στον ετήσιο σχεδιασμό για την κατάρτιση της πρόβλεψης πωλήσεων

Επίσκεψη στις καλλιέργειες των πελατών

Επιθυμητά Προσόντα

Προϋπηρεσία, τουλάχιστον 2 ετών, σε ανάλογες Πωλήσεις

Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ σχετικής ειδικότητας Γεωπόνου

Άριστη γνώση Αγγλικών

Γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office

Δίπλωμα οδήγησης

Δυνατότητα ταξιδιών εκτός έδρας στην Ελλάδα

Άριστη διαπραγματευτική και επικοινωνιακή ικανότητα

Παροχές Εταιρίας

Σταθερό μισθό

Bonus επίτευξης στόχων

Εταιρικό αυτοκίνητο

Κινητό τηλέφωνο και laptop

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο