Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚΡΙ – ΚΡΙ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΚΡΙ - ΚΡΙ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα.

Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές. Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ζητά να προσλάβει Πτυχιούχο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα.

Πλήρης περιγραφή θέσης

  • Προΐσταται όλου του προσωπικού που συμμετέχει στη συγκεκριμένη βάρδια και συντονίζει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες της Παραγωγής Παγωτού
  • Εκτελεί τις σχετικές εντολές παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τη χρήση των κατάλληλων υλικών
  • Πριν από το ξεκίνημα κάθε παραγωγής – βάρδιας, ελέγχει τα υλικά που έχουν εξαχθεί από την αποθήκη Α’ Υλών
  • Έχει την ευθύνη της προετοιμασίας των γραμμών παραγωγής, σύμφωνα με το πρόγραμμα παραγωγής
  • Είναι υπεύθυνος για το ξεκίνημα και την ομαλή διεξαγωγή της παραγωγής
  • Συμβάλει στην εκπαίδευση και παρακίνηση του προσωπικού
  • Συμμετέχει στην αξιολόγηση και ανάπτυξη των υφισταμένων
  • Φροντίζει για την εκπλήρωση των στόχων και των δεικτών απόδοσης που έχουν τεθεί
  • Διασφαλίζει την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, καθώς και τους αντίστοιχους για την προστασία του περιβάλλοντος
  • Τηρεί τους κανόνες ορθής βιομηχανικής πρακτικής (GMP).
  • Συμπληρώνει τα έντυπα που προβλέπονται και τα παραδίδει στον Αναπληρωτή Διευθυντή Παραγωγής Παγωτού.


Τυπικά προσόντα:

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα
  • Μεταπτυχιακός τίτλος με εξειδίκευση σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, θα θεωρηθεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση κατά προτίμηση στον τομέα των τροφίμων για τουλάχιστον 4 έτη
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Άριστη γνώση χειρισμού MS Office
  • Γνώσεις Υλοποίησης Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας
  • Αναλυτική σκέψη και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δυνατότητα ένταξης και εργασίας σε ομάδα
  • Επιθυμητή γνώση SAP και στατιστικών εφαρμογών
  • Επιθυμητή εμπειρία στην εφαρμογή συστημάτων και προτύπων Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Απαραίτητες δεξιότητες: προγραμματισμός και οργάνωση, μεθοδικότητα, σεβασμός στις διαδικασίες, διοικητικές δεξιότητες

Πακέτο Αποδοχών

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της εργασιακής ζωής
  • Ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης
  • Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο