Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚΡΙ – ΚΡΙ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΚΡΙ - ΚΡΙ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα.

Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές. Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ζητά να προσλάβει Πτυχιούχο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα.

Πλήρης περιγραφή θέσης

  • Προΐσταται όλου του προσωπικού που συμμετέχει στη συγκεκριμένη βάρδια και συντονίζει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες της Παραγωγής Παγωτού
  • Εκτελεί τις σχετικές εντολές παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τη χρήση των κατάλληλων υλικών
  • Πριν από το ξεκίνημα κάθε παραγωγής – βάρδιας, ελέγχει τα υλικά που έχουν εξαχθεί από την αποθήκη Α’ Υλών
  • Έχει την ευθύνη της προετοιμασίας των γραμμών παραγωγής, σύμφωνα με το πρόγραμμα παραγωγής
  • Είναι υπεύθυνος για το ξεκίνημα και την ομαλή διεξαγωγή της παραγωγής
  • Συμβάλει στην εκπαίδευση και παρακίνηση του προσωπικού
  • Συμμετέχει στην αξιολόγηση και ανάπτυξη των υφισταμένων
  • Φροντίζει για την εκπλήρωση των στόχων και των δεικτών απόδοσης που έχουν τεθεί
  • Διασφαλίζει την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, καθώς και τους αντίστοιχους για την προστασία του περιβάλλοντος
  • Τηρεί τους κανόνες ορθής βιομηχανικής πρακτικής (GMP).
  • Συμπληρώνει τα έντυπα που προβλέπονται και τα παραδίδει στον Αναπληρωτή Διευθυντή Παραγωγής Παγωτού.


Τυπικά προσόντα:

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα
  • Μεταπτυχιακός τίτλος με εξειδίκευση σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, θα θεωρηθεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση κατά προτίμηση στον τομέα των τροφίμων για τουλάχιστον 4 έτη
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Άριστη γνώση χειρισμού MS Office
  • Γνώσεις Υλοποίησης Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας
  • Αναλυτική σκέψη και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δυνατότητα ένταξης και εργασίας σε ομάδα
  • Επιθυμητή γνώση SAP και στατιστικών εφαρμογών
  • Επιθυμητή εμπειρία στην εφαρμογή συστημάτων και προτύπων Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Απαραίτητες δεξιότητες: προγραμματισμός και οργάνωση, μεθοδικότητα, σεβασμός στις διαδικασίες, διοικητικές δεξιότητες

Πακέτο Αποδοχών

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της εργασιακής ζωής
  • Ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης
  • Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο