Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚΡΙ – ΚΡΙ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΚΡΙ - ΚΡΙ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα.

Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές. Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ζητά να προσλάβει Πτυχιούχο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα.

Πλήρης περιγραφή θέσης

  • Προΐσταται όλου του προσωπικού που συμμετέχει στη συγκεκριμένη βάρδια και συντονίζει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες της Παραγωγής Παγωτού
  • Εκτελεί τις σχετικές εντολές παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τη χρήση των κατάλληλων υλικών
  • Πριν από το ξεκίνημα κάθε παραγωγής – βάρδιας, ελέγχει τα υλικά που έχουν εξαχθεί από την αποθήκη Α’ Υλών
  • Έχει την ευθύνη της προετοιμασίας των γραμμών παραγωγής, σύμφωνα με το πρόγραμμα παραγωγής
  • Είναι υπεύθυνος για το ξεκίνημα και την ομαλή διεξαγωγή της παραγωγής
  • Συμβάλει στην εκπαίδευση και παρακίνηση του προσωπικού
  • Συμμετέχει στην αξιολόγηση και ανάπτυξη των υφισταμένων
  • Φροντίζει για την εκπλήρωση των στόχων και των δεικτών απόδοσης που έχουν τεθεί
  • Διασφαλίζει την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, καθώς και τους αντίστοιχους για την προστασία του περιβάλλοντος
  • Τηρεί τους κανόνες ορθής βιομηχανικής πρακτικής (GMP).
  • Συμπληρώνει τα έντυπα που προβλέπονται και τα παραδίδει στον Αναπληρωτή Διευθυντή Παραγωγής Παγωτού.


Τυπικά προσόντα:

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή συναφών σχολών με κατεύθυνση στα τρόφιμα
  • Μεταπτυχιακός τίτλος με εξειδίκευση σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, θα θεωρηθεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση κατά προτίμηση στον τομέα των τροφίμων για τουλάχιστον 4 έτη
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Άριστη γνώση χειρισμού MS Office
  • Γνώσεις Υλοποίησης Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας
  • Αναλυτική σκέψη και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δυνατότητα ένταξης και εργασίας σε ομάδα
  • Επιθυμητή γνώση SAP και στατιστικών εφαρμογών
  • Επιθυμητή εμπειρία στην εφαρμογή συστημάτων και προτύπων Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Απαραίτητες δεξιότητες: προγραμματισμός και οργάνωση, μεθοδικότητα, σεβασμός στις διαδικασίες, διοικητικές δεξιότητες

Πακέτο Αποδοχών

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της εργασιακής ζωής
  • Ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης
  • Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα