ΑρχικήΝέαΝέα θέση εργασίας - Ζητείται Υπάλληλος Διασφάλισης Ποιότητας

Νέα θέση εργασίας – Ζητείται Υπάλληλος Διασφάλισης Ποιότητας

2 λεπτά ανάγνωσης

Η εταιρεία Lidl Ελλάς ζητεί Υπάλληλο Διασφάλισης Ποιότητας.

Η αγγελία της εταιρείας:

Όλα μας τα προϊόντα περνάνε πάντα από τα χέρια σου! Γιατί; Γιατί χρειάζονται τη σωστή επισήμανση. Είσαι ο άνθρωπος πίσω από τη Διασφάλιση Ποιότητας, Εθνικές και Ευρωπαϊκές Διατάξεις και κανονισμούς, εσωτερικές και εξωτερικές επικοινωνίες και φυσικά νέα projects και workshops!

- Advertisement -

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

- Advertisement -

Διασφάλιση Ποιότητας και Επισήμανση (a.k.a. Quality Assurance – Declaration) = οι σούπερ-δυνάμεις σου! Φροντίζεις μαζί με την ομάδα για τον έλεγχο και σωστή επισήμανση όόόλων των συσκευασμένων προϊόντων μας. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να πάμε για εκτύπωση μόνο μετά το δικό σας ok!

● Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζεις σχετικές Εθνικές και Ευρωπαϊκές Διατάξεις (Τροφίμων, Καλλυντικών, Απορρυπαντικών, Απολυμαντικών), και έχεις πάντα τα μάτια σου ανοιχτά για καινούριες! Μας καθοδηγείς και μας βοηθάς όταν πρόκειται για κανονισμούς και είσαι πάντα alerted για αλλαγές.

- Advertisement -

Νέα projects και τα workshops; Το καλύτερό σου! Προτείνεις λύσεις, αναλύεις και σκέφτεσαι πάντα το στόχο! Εννοείται δε σε τρομάζουν καθόλου τα deadlines. Κι έχουμε αρκετά!

Είσαι ταλέντο στην επικοινωνία! Άλλωστε μιλάς καθημερινά με εξωτερικούς συνεργάτες και συμβούλους, τις Αγορές, προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οργανισμοί όπως ο ΕΟΦ, το Εθνικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων, το Κέντρο Δηλητηριάσεων και οι πλατφόρμες τους είναι το πεδίο δράσης σου.

● Βλέπεις πάντα τη μεγάλη εικόνα και τους στόχους μας, είτε πρόκειται για τα KPI’s της ομάδας μας, είτε για την επόμενη Εσωτερική μας Επιθεώρηση.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

● Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων ή τη Χημεία.

● Έχεις ήδη σχετική επαγγελματική εμπειρία, τουλάχιστον 1 χρόνου!

● Μιλάς πολύ πολύ καλά Αγγλικά. Ιδανικά και Γερμανικά.

● Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα.

● Ιδανικά έχεις δίπλωμα Ι.Χ.

Πάνω από όλα όμως, σου αρέσει πολύ να δουλεύεις με ομάδες και το δυνατό σου χαρτί είναι η οργάνωση! Είσαι φυσικά ταλέντο στην επικοινωνία ενώ δίνεις πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια χωρίς να χάνεις τη μεγάλη εικόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Παρθένο ελαιόλαδο: Ελλάδα και Γαλλία στις χώρες με ευρήματα φυτοφαρμάκων, σύμφωνα με την EFSA

Αυξημένα τα ευρήματα υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων στο παρθένο ελαιόλαδο σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων

Ελλάδα: Ποιος φταίει για την ακρίβεια στα τρόφιμα; Τι απαντούν οι εκπρόσωποι του κλάδου

Η βιομηχανία και το λιανεμπόριο αποδίδουν τις ανατιμήσεις στο υψηλό ενεργειακό κόστος, τις διεθνείς πιέσεις και τις αυξήσεις στα νωπά προϊόντα, απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί υπερβολικών κερδών

Διαιτολόγος, σύμβουλος διατροφής, «ολιστικός διατροφολόγος» – Τι σημαίνει κάθε τίτλος στην Ελλάδα και σε ποιον να απευθυνθείτε

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες τίτλοι που ακούγονται επιστημονικοί. Μόνο ένας είναι νομικά κατοχυρωμένος