Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Υπεύθυνο Τμήματος Ποιότητας

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Υπεύθυνο Τμήματος Ποιότητας
spot_img

Ο όμιλος εταιρειών ΡΟΔΟΥΛΑ, είναι κορυφαία εταιρία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων.

Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του food service, παραγωγός προιόντων ζύμης και γλυκού, με αυξανόμενη παρουσία στο χώρο των retail προϊόντων στα supermarket σε Ελλάδα και Εξωτερικό, αναζητεί να προσλάβει: ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (QA & QC)

Ο υποψήφιος θα έχει στην ευθύνη του την λειτουργία του τμήματος ποιότητας, με σκοπό την παραγωγή σταθερά ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων, στις Αχαρνές Αττικής.

Οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή των διαδικασιών ελέγχου ποιότητας, τήρηση των κανόνων ορθής βιομηχανικής πρακτικής και ανάπτυξη, σχεδιασμός, εφαρμογή, επισκόπηση και επιθεωρήσεις για τα πιστοποιημένα συστήματα ISO 9001, ISO 22000, IFS, BRC, FDA, HALAL

Απαραίτητα προσόντα, πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης, με αντικείμενο σπουδών σχετικό με την ασφάλεια τροφίμων. Απαραίτητη η προϋπηρεσία στη βιομηχανία τροφίμων και τουλάχιστον 3ετή εμπειρία στο χώρο της αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής

Αποστολή βιογραφικών cv@rodoula.gr.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα