Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΤΑΜΟΥ (ΓΙΩΤΗΣ): Θέση εργασίας για Γωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΣΤΑΜΟΥ (ΓΙΩΤΗΣ): Θέση εργασίας για Γωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

H εταιρία ΣTAMOY μέλος του ομίλου ΓΙΩΤΗΣ, παράγει παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από το 1964.

Με απόλυτο σεβασμό στην ελληνική παράδοση και με φρέσκο γάλα ημέρας, Η εταιρεία ΣΤΑΜΟΥ, δημιουργεί και προσφέρει καθημερινά αγαπημένες και αυθεντικές γεύσεις.

Διαθέτει 23 γαλακτοπωλεία σε όλη την Αττική, με ολόφρεσκα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, γιαούρτι, επιδόρπια γάλακτος, βούτυρο, τυρί αλλά και παγωτό από πρόβειο γάλα και παραδοσιακά γλυκά.

Η Εταιρία ΣΤΑΜΟΥ αναπτύσσεται ταχύτατα και αναζητά να προσλάβει στο τμήμα Παραγωγής. Θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας ως Προϊστάμενος Βάρδιας;

Join us and be part of the evolution!

Αρμοδιότητες:

  • Καθημερινός έλεγχος της απόδοσης γραμμών παραγωγής και δημιουργία αναφορών προς τον Διευθυντή Παραγωγής
  • Επιτήρηση και επαλήθευση των προδιαγραφών των παραγόμενων (ενδιάμεσων και τελικών) προϊόντων
  • Επίβλεψη τήρησης των συνταγών των προϊόντων
  • Συμμετοχή στην βελτιστοποίηση των διεργασιών της παραγωγής
  • Εκπαίδευση και καθοδήγηση των νέων εργαζομένων
  • Προγραμματισμός των βαρδιών των εργαζομένων
  • Επιθεώρηση του εξοπλισμού και κοινοποίηση των αναγκών για επισκευές ή αντικαταστάσεις στη διοίκηση
  • Καλλιέργεια και διατήρηση ενός θετικού περιβάλλοντος εργασίας

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο Ανώτατης Σχολής,Χημικού,Γεωπόνου/Τεχνολόγου Τροφίμων,Χημικού Μηχανικού ή αντίστοιχη σχολή του εξωτερικού
  • Οργανωτική σκέψη και δυνατότητα διαχείρισης διαφορετικών projects
  • Πλήρης γνώση βασικού λογισμικού, όπως Word και Excel
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία ως Υπεύθυνος βάρδιας τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση κατά προτίμηση σε βιομηχανία τροφίμων
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες (πρωινή – απογευματινή, εναλλάξ)

Η Εταιρεία Προσφέρει

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, αναλόγως εμπειρίας και προσόντων
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Πενθήμερη Απασχόληση
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Προοπτικές εξέλιξης
  • Ιδιωτική Ασφάλιση

Είδος Εργασίας: Μόνιμος, Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα