Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας: Γεωπόνος – Σύμβουλος Πωλήσεων

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας: Γεωπόνος - Σύμβουλος Πωλήσεων
spot_img

Η εταιρεία «AGROFARM», με παρουσία 52 χρόνων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και τη συνέπεια της.

Πάνω από όλα όμως, είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που κράτησε τον ανθρώπινο χαρακτήρα της καθώς μεγάλωνε και συνεχίζει με το ίδιο πάθος για υγιή ανάπτυξη και σωστές συνεργασίες.

Ψάχνουμε Γεωπόνο- Συμβούλο Πωλήσεων

(κωδικός θέσης SAL0920)

με περιοχή ευθύνης την Ανατολική Στερεά, και τα Νησιά και έδρα την Αθήνα.

Αυτό το άτομο χρειάζεται:

  • να έχει εμπειρία σε παραγωγική θέση πωλήσεων σε παρόμοιο κλάδο αγροτικών εφοδίων
  • να έχει πτυχίο γεωπονικής κατεύθυνσης
  • να μπορεί να «ανοίγει» συνεργασία με νέους πελάτες
  • να μπορεί να αναπτύσσει μεθοδικά τους παλιούς πελάτες της εταιρείας
  • να έχει άριστη γνώση αγγλικών
  • να έχει άριστη γνώση στο MS office
  • να έχει δυνατότητα ταξιδιών εκτός έδρας
  • να μπορεί να κάνει προτάσεις με βάση αυτά που παρατηρεί στην αγορά

Η πετυχημένη συνεργασία θα έρθει ευκολότερα για άτομο που:

  • γνωρίζει τεχνικές Πωλήσεων και ανάλυσης αναγκών των πελατών
  • έχει μεθοδικότητα και ατομική οργάνωση
  • θέλει διαρκώς να βελτιώνεται
  • μπορεί να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο