Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
27.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Tzanidis Food Ingredients: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςTzanidis Food Ingredients: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο
spot_img

Υπεύθυνος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων & Ποιοτικού Ελέγχου.

Η εταιρεία Tzanidis Food Ingredients , με σημαντική παρουσία στον κλάδο των πρώτων υλών διατροφής και πετυχημένη πορεία από το 1969, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει.

Όλα αυτά τα χρόνια καθιερωθήκαμε ως η ασφαλής και σίγουρη επιλογή στο χώρο των πρώτων υλών διατροφής, όπως πρώτες ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ξηρούς καρπούς, σπόρους και μπαχαρικά.

Με μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαρκώς ενισχύεται, με επιλεγμένες συνεργασίες κορυφαίων παραγωγών παγκοσμίως, με διαρκή κάλυψη εμπορευμάτων, είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη και τις ανάγκες του.

Πάνω από όλα όμως, είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που κράτησε τον ανθρώπινο χαρακτήρα της καθώς μεγάλωνε και συνεχίζει με το ίδιο πάθος για υγιή ανάπτυξη και σωστές συνεργασίες.

Αναζητούμε Υπεύθυνο Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων & Ποιοτικού Ελέγχου για να ενταχθεί στην ομάδα μας.

Αρμοδιότητες:
Διασφάλιση εγκατάστασης, εφαρμογής, τήρησης και επικαιροποίησης του ΣΔΑΤ, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018

Σύνταξη και αρχειοθέτηση εγγράφων και εντύπων του ΣΔΑΤ

Αξιολόγηση κινδύνων και προληπτικών μέτρων (μελέτη HACCP)

Επικοινωνία με προμηθευτές και αξιολόγηση προμηθευτών σε συνεργασία με τη διεύθυνση προμηθειών

Επικοινωνία με πελάτες (αποστολή πιστοποιητικών /προδιαγραφών, διαχείριση παραπόνων, διευθέτηση αιτημάτων πελατών σχετικών με την ασφάλεια τροφίμων, διεξαγωγή έρευνας ικανοποίησης πελατών).

Αξιολόγηση ποιότητας και ασφάλειας των παραλαμβανόμενων τροφίμων και υλικών συσκευασίας.

Οργάνωση και επίβλεψη των επιστροφών των εμπορευμάτων

Δειγματοληπτικός έλεγχος τελικών προϊόντων (επισήμανση, βάρος, κοσκίνιση, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά)

Πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων στις εγκαταστάσεις και το προσωπικό ώστε να διαπιστωθεί η καλή λειτουργία του ΣΔΑΤ

Εκπαίδευση χειριστών τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας Τροφίμων. Διατήρηση σχετικού αρχείου.

Συντονισμός ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων

Οργάνωση και έλεγχος των αρχείων ασφάλειας προσωπικού (ΜΑΠ, αναθέσεις χειρισμού κλαρκ κλπ) και συντήρησης εξοπλισμού.

Διατήρηση αρχείου των πιστοποιητικών υγείας υγειονομικού ενδιαφέροντος του προσωπικού

Διαρκής πληροφόρηση σχετικά με θέματα τροφίμων σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική Νομοθεσία

Απαραίτητα προσόντα & δεξιότητες

Κάτοχος πτυχίου Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ΓΠΑ, Χημικού Μηχανικού, Γεωπόνου ή Χημικού

Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση

Άριστη γνώση του προτύπου ISO 22000:2018

Ευχέρεια στη χρήση Η/Υ σε περιβάλλον Windows, γνώση Microsoft Office

Επιθυμητή η γνώση προγραμμάτων εμπορικής διαχείρισης ERP (Ιδανικά Entersoft)

Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας

Οργανωτικές ικανότητες

Ικανότητα αξιολόγησης κινδύνων και λήψης αποφάσεων

Ακεραιότητα χαρακτήρα

Ευγένεια

Συνέπεια και υπευθυνότητα

Κάτοχος πιστοποιητικού υγείας

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για άνδρες υποψήφιους

Από την πλευρά μας παρέχουμε:
Πενθήμερη, οκτάωρη εργασία (χωρίς βάρδιες).

Αποδοχές πάνω από το μέσο όρο του κλάδου.

Μόνιμη και σταθερή συνεργασία που βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση.

Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη.

Δυνατότητες εξέλιξης σε μια επιχείρηση που αναπτύσσεται δυναμικά.Αναφορά θέσης εργασίας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.

Εμφιαλωμένα νερά: Κίνδυνος για τους Ευρωπαίους – Νέα παρέμβαση της Foodwatch

"Nestlé: Σταμάτα την απάτη με νερό σε πλαστικά μπουκάλια!" είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας της Οργάνωσης προστασίας καταναλωτών Foodwatch.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα