Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Τεχνολόγος τροφίμων ή Γεωπόνος σε μεγάλη κουφετοποιία

ΑρχικήΝέαΖητείται Τεχνολόγος τροφίμων ή Γεωπόνος σε μεγάλη κουφετοποιία
spot_img

Η γνωστή εταιρεία “Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκης ΑΕ” ζητεί Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο για τη θέση του προϊστάμενου βάρδιας.

Ζητείται ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ σε εργοστάσιο ζαχαρωδών στο Πειραιά:

  • Έλεγχος τροφοδοσίας παραγωγής
  • Καταχώρηση παραγωγής σε ERP
  • εφαρμογή όλων των οδηγιών παραγωγής
  • Καθημερινός έλεγχος φορτώσεων & εκπόνηση εντολών συσκευασίας
  • Επικεφαλής ομάδας απογραφής (ετήσιας και έκτακτης) στο εργοστάσιο
  • εντοπισμός των αναγκών εκπαίδευσης στα πλαίσια ανασκόπησης διοίκησης
  • ορισμός ΡΕΠΟ/ ΑΔΕΙΩΝ και διαχείριση αυτών με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων παραγωγής και συσκευασίας.
  • Καταχώρηση βαρδιών και επικαιροποίηση ΕΡΓΑΝΗ/ διαχείριση προσωπικου

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΗΣ

  • 1-3 έτη προϋπηρεσία σε παραγωγικές μονάδες,
  • Πτυχίο (σχολές Τεχν. Τροφίμων, Γεωπονικής ή συναφείς),
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ, λογισμικών προγραμμάτων (ERP, WMS, κ.α.),
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • ομαδικό πνεύμα

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα